Nulstil dit kodeord×

Tomahawk Steak er en kæmpe forvokset Côte du Boeuf med hele ribbensknoglen intakt. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle bøffer.

En Tomahawk kan let mætte to-tre personer. Tomahawk skæres fra ribbensektion af et krogmodnet oksehøjreb. Den primære muskel i en bone in ribeye Tomahawk er "longissimus dorsi" som også er den primære muskel i både Porterhouse og T-Bone steaks.

Tomahawk bone in ribeye

×

Tomahawk bone in ribeye

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye "Tomahawk" fra irsk kødkvæg af racerne Angus og Hereford.

Det lange ribben efterlader et smukt præsentationstykke og et imponerende og praktisk "håndtag" - der samtidigt giver kødet en helt uovertruffen velsmag og saftighed. 

Indeholder:

  • Tomahawk bone in ribeye, irsk Angus/Hereford, ca. 0,9-1,3 kg 
  • Lækker krydderrub 
  • Opskriftforslag

Passer til 2-4 pers. Holdbarhed mindst 7 dage fra modtagelse.

349,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

 

pris
299,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 4.

 

pris fra
349,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr