Nulstil dit kodeord×

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. 

Strandby lige nord for Frederikshavn er det sidste sted i hele Danmark, hvor der fiskes og landes levende rødspætter. Skagenfoods "baghave" er derfor propfyldt med hyttefade, hvor rødspætterne opholder sig, indtil de skal flås og sendes til dig.

Hele flåede Rødspætter

×

Hele flåede Rødspætter

Rødspætterne er rensede og flået på begge sider og den skånsomme håndtering af rødspætten giver en fantastisk kvalitet.

Prøv den klassiske servering med pandestegt rødspætte med persillesovs og kartofler.

Vælg mellem store (str. 2) eller de lidt mindre (str. 4) hele flåede rødspætter.

Vælg mellem:

  • Hele rødspætter, rensede og flået, 10 stk. str. 4 ca. 1,5-1,7 kg
  • Hele rødspætter, rensede og flået, 4 stk. str. 2 ca. 1-1,2 kg

Holdbarhed 1-2 dage fra modtagelse.

169,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Helt friske store krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 24+25.

 

pris
269,00 kr

Fjordrejer en en rigtig dansk sommerdelikatesse. De smager himmelsk på et stykke surbrød med smør og gerne lidt hjemmerørt mayonnaise - altså den helt klassiske anretning. Eller server dem med danske asparges og sauce mousseline - ja, så har du den vel nok mest luksuriøse og velsmagende danske sommerklassiker, der findes.

 

pris
409,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

Kan bestilles til levering i uge 22.

 

pris fra
219,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 22+25.

 

pris fra
699,00 kr

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering fredag i uge 22+25.

 

pris
379,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 25+32.

 

pris
419,00 kr