Nulstil dit kodeord×

Hele 84% af alle landinger af danske fisk til konsum er MSC certificerede (ifølge kontorchef Ole Lundberg Larsen fra Danmarks Fiskeriforening, juni 2017).

Strandby lige nord for Frederikshavn er det sidste sted i hele Danmark, hvor der fiskes og landes levende rødspætter. Skagenfoods "baghave" er derfor propfyldt med hyttefade, hvor rødspætterne opholder sig, indtil de skal flås og sendes til dig.

Hele flåede Rødspætter

×

Hele flåede Rødspætter

SPAR 50 kr. på bæredygtige MSC certificerede rødspætter

Rødspætterne er rensede og flået på begge sider og den skånsomme håndtering af rødspætten giver en fantastisk kvalitet.

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. 

Vælg mellem store (str. 2) eller de lidt mindre (str. 4) hele flåede rødspætter.

Vælg mellem:

  • Hele rødspætter, rensede og flåede, 10 stk. str. 4 ca. 1,5-1,7 kg
  • Hele rødspætter, rensede og flåede, 4 stk. str. 2 ca. 1-1,2 kg

Holdbarhed 1-2 dage fra modtagelse.

119,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Nu er de her endelig igen. Nemlig de små, fine og delikate bundgarnsmakreller. De kommer i sommerens løb ind til kysten, på jagt efter sild, og fanges så i fiskernes bundgarn. Prøv at grille dem og glæd dig til en unik smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 30+31.

 

pris fra
119,00 kr

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 30+31.

 

pris
269,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
219,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris fra
699,00 kr

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris
379,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 32+35.

 

pris
419,00 kr