Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 26+27

Bundgarnsmakrel - sådan fanges de

Denne makrel benyttes ikke til dåser med tomat!

Bundgarnsmakrellen fanges i garn fæstnet på pæle. Fisken ledes ud langs lange net, der står vinkelret på kysten. Yderst ledes de gennem en tunnel af net ind i en ruse, der er konstrueret, så fisken ikke kan svømme ud igen.

Makrellen fanges kun på denne vis i sommerperioden, når den jager sild, der lever tæt på land.

Bundgarnsmakrel

×

Bundgarnsmakrel

Hele eller i filet

Nu er de her endelig igen. Nemlig de små, fine og delikate bundgarnsmakreller. De kommer i sommerens løb ind til kysten på jagt efter sild og fanges så i fiskernes bundgarn. 

Kutteren der fanger bundgarnsmakrellerne hedder Flipper og hører til i Strandby. Og måden fisken fanges på gør den til den friskeste fisk man kan få - sammen med de levende rødspætter fra hyttefadene i Strandby.

Bundgarnsmakrel er en sand delikatesse for kendere, først og fremmest på grund af den delikate smag og dernæst pga. den skånsomme fangstmetode, der giver en enestående høj kvalitet og friskhed. Prøv at grille dem og glæd dig til en unik smagsoplevelse.

Vælg mellem:

  • Bundgarnsmakrel, hele rensede (klar til grill), 4-15 stk. ca. 1 kg (først på sæsonen er de meget små)
  • Bundgarnsmakrel, filet med skind, ca. 800 g

NB: Leveres kun om fredagen.

119,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Fjordrejer en en rigtig dansk sommerdelikatesse. De smager himmelsk på et stykke surbrød med smør og gerne lidt hjemmerørt mayonnaise - altså den helt klassiske anretning. Eller server dem med danske asparges og sauce mousseline - ja, så har du den vel nok mest luksuriøse og velsmagende danske sommerklassiker, der findes.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris
409,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
219,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris fra
699,00 kr

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris
379,00 kr