Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 31+33

ASC_Logo _ENG_Landscape _RGB3 (1)

Danish Salmon skriver om deres laks:

Vi har dagligt fokus på de højeste standarder af fødevaresikkerhed. Vores produktionsanlæg er gennem kvalitetsstyringsprogrammer og i et tæt samarbejde med myndigheder garant for de højeste standarder for fødevaresikkerheden.

Vi vil gerne fremstille en miljøvenlig laks, der kun påvirker miljøet minimalt. Derfor producerer vi vores laks i saltvand fra Skagerrak, hvor vandet renses løbende og recirkuleres. Ved at opdrætte vores laks på land, undgår vi i modsætning til traditionel akvakultur, at vores laks undslipper og blander sig med de naturlige laks i vores farvande.

Ingen kemi og medicin - men masser af knofedt

Den danskelaks opdrættes helt uden brug af antibiotika, kemikalier og aflusningsmidler. Vi tror 100% på at principperne bag disse laks er fremtiden. Og vi er sikre på, dét kan smages.

Læs mere HER

Dansk laks

×

Dansk laks

VERDENSNYHED!

- Dansk bæredygtigt opdrættet laks!

På de helt nye, spændende landbaserede opdrætsanlæg i Hirtshals produceres nu en dansk laks af meget højt kvalitet. Laksen der produceres er en sund og miljøvenlig laks med en fantastisk intramuskulær fedtmarmorering og fastere kødstruktur end de gængse konventionelt opdrættede laks.

Laksen producereres i et miljø

  • 100% UDEN LAKSELUS
  • 100% UDEN ANTIBIOTIKA
  • 100% UDEN GENMODIFICERET FODER

Den unikke og nye produktionsmetode på land belaster miljøet langt mindre end i de normale havbrug og er med til at skabe en sund laks med et højt indhold af de vigtige omega-3-fedtsyrer. Ved hjælp af højteknologi kan man skabe de rette forhold under hele opvæksten. Producenten anvender de bedste elementer fra forholdene i havet mens risikofaktorerne elimineres.

Laksene lever i et miljø med modstrømsforhold og iltning magen til dem, der naturligt findes i havet. Dette afspejler sig i en stærk laks med en fast kødkvalitet og et lavt fedtindhold.

Vores danske laks er af en fantastisk kvalitet og er opdrættet uden brug antibiotika og GMO.

Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen, uden brug af kemikalier og antibiotika og med plads for laksen at boltre sig på.

Indeholder:

  • Dansk laks, 1 side á ca. 1,1-1,4 kg

279,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
219,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris fra
699,00 kr

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris
379,00 kr