Nulstil dit kodeord



×

Vi viser dig i videoen hvordan man gør - det er pivnemt! 

Kok og restauratør fra Restaurant Essens, Tonny Kristensen viser her, hvordan du gør.

Frisk torskerogn

×

Frisk torskerogn

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som starter sidst i november og kan strække sig indtil marts.

Torskens rogn er supersund, fedtfattig og indeholder masser af de vigtige B- og D-vitaminer og så er det tilmed virkelig nemt at tilberede frisk torskerogn.

Tilberedning af frisk torskerogn

  1. Soigner rognen for eventuelt overskydende hinder.
  2. Rul rognen stramt ind i bagepapir som bindes op med kødsnor (brug evt. stanniol).
  3. Lad rognen simre i vand - tilsæt godt med salt, lidt peberkorn og evt. et par laurbærblade og en tsk. eddike - i ca. 15-30 min. 
  4. Kog rognen i ca. 10 min. og køl den derefter af.  
  5. Skær den afkølede torskerogn i ca. 2-3 cm tykke skiver og vend skiverne i mel. Steg dem i smør og olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. 

Indeholder:

  • Frisk torskerogn, MSC certificeret, fanget ved Island, 1 kg bukser

149,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr