Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 17-19

Hakket fiskekød af høj kvalitet, lavet af 100 % fileter, primært fra torsk, kuller og lyssej.

Fiskekødet er grofthakket, så den gode smag er bevaret. Perfekt til hjemmelavede fiskefrikadeller.

Friskhakket fiskekød

×

Friskhakket fiskekød

Prøv at lave Skagen klassikeren "Fiskefrikadeller med løgkompot" og dertil tranebærkompot og groft rugbrød. Så kan du næsten mærke stemningen fra havnen i Skagen.

Indeholder:

  • Hakket fiskekød, ca. 900 g

129,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering i uge 17+18.

 

pris
279,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

King crabs, kongekrabber eller Kamtschatkakrabber? Kært barn har mange navne. Men én ting er sikkert det er nogle af de mest eksklusive og dyre krabber i verden. Kødet er lettere sødlig, og smagen og saftigheden er i en klasse for sig selv. Har du aldrig prøvet denne fantastiske delikatesse før må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse - de er vanedannende lækre.

 

pris
829,00 kr