Nulstil dit kodeord×

Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende. Hele pighvar er velegnede til grill eller ovn og er en stor delikatesse.

Nok én af vores mest velsmagende fisk og den bedste af fladfiskene. Den kræver en fyldig vin. Skindstegt er den eminent til en Chardonnay med noget fadlagring. 

Hele små pighvar

×

Hele små pighvar

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende. Hele pighvar er velegnede til grill eller ovn og er en stor delikatesse.

Indeholder:

  • 2-3 stk små hele pighvar - i alt ca. 1,3-1,5 kg
    (klippet og klar til grill eller ovn - uden hoved, hale og finner)

Pighvarren er en af de få ferske fisk, der bliver bedre af at modne 3-4 dage på is.

299,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering i uge 17+18.

 

pris
279,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr