0

Hjemmelavet fiskefond

Hjemmelavet fiskefond, Fisk

Skagenfoods fiskefond er et perfekt udgangspunkt for en formidabel fiskesuppe.

Indeholder:

  • Fiskefond, 5 bøtter á 2 dl

Se modsatte side for tips til din egen hjemmelavede fiskesuppe.

Eller læs opskrift på fiskesuppe her

Snit grøntsagerne i meget fine stave. Kom fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad suppen småkoge i 3-5 min. Tilsæt grøntsager og lad dem koge med i ca. 1 minut. Skær fiskestykker i mundrette stykker og pil skallen af jomfruhummerhalerne og fjern den sorte tarmstreng. Læg fisk og haler i gryden og lad igen suppen få et opkog. Lad den simre i ca. 1 minut. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber samt friskhakket dild (eller basilikum). Hvis du ønsker en kraftigere smag på suppen, kan du supplere med lidt hønsebouillon. Til sidst monteres suppen med en smørklat (kan udelades). Server fiskesuppen sammen med godt brød.

Læs mere

Ingredienser: Vand, FISKEBEN, SELLERI, løg, HVIDVIN, porre, fennikel, champignon, citron og hvidløg.

Læs mere
Tips til din egen hjemmelavede fiskesuppe

Snit grøntsagerne i meget fine stave. Kom fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad suppen småkoge i 3-5 min. Tilsæt grøntsager og lad dem koge med i ca. 1 minut. Skær fiskestykker i mundrette stykker og pil skallen af jomfruhummerhalerne og fjern den sorte tarmstreng. Læg fisk og haler i gryden og lad igen suppen få et opkog. Lad den simre i ca. 1 minut. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber samt friskhakket dild (eller basilikum). Hvis du ønsker en kraftigere smag på suppen, kan du supplere med lidt hønsebouillon. Til sidst monteres suppen med en smørklat (kan udelades). Server fiskesuppen sammen med godt brød.

Ingredienser og næringsindhold

Ingredienser: Vand, FISKEBEN, SELLERI, løg, HVIDVIN, porre, fennikel, champignon, citron og hvidløg.