Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 21-23

Hornfisken er rig på protein, n-3 fedtsyrer, jod og selen. En af de gavnlige effekter ved selen er bl.a. at det understøtter og er gavnlig for udvikling af sædceller.

Hele rensede Hornfisk

×

Hele rensede Hornfisk

Endelig er der igen hornfisk i de danske farvande - og det er skønt, for hornfisk er en rigtig forårsspise som smager skønt. Hornfisken har grønne, let genkendelige ben, der gør den til en god begynderfisk til børn, fordi de synes, det er både sjovt og nemt at finde de grønne ben, der skyldes et naturligt og ufarligt farvestof der hedder biliverdin.

Indeholder:

  • Hornfisk, hele og rensede uden hoved, 1 kg

149,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Endelig er der igen hornfisk i de danske farvande - og det er skønt, for hornfisk er en rigtig forårsspise som smager skønt. Hornfisken har grønne, let genkendelige ben, der gør den til en god begynderfisk til børn. Hornfisken har en tynd og langstrakt krop. Dens snude ligner et næb og har mange nåleformede tænder.

 

pris
149,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet er fast, saftspændt og samtidigt yderst velsmagende.

Kan bestilles til levering i uge 22.

 

pris
319,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr