0

Koldrøget Fanø Laks

Koldrøget Fanø Laks, Fisk
Kun
levering fredag
uge 44

Fanø Laks er en helt særlig tør- og håndsaltet, koldrøget laks.

Fanø Laks bliver røget i specielt designede stenovne på deres eget autoriseret, topmoderne røgeri. 

Fanø Laks har en meget flot farve og en super lækker konsistens, der gør, at den nærmest smelter på tungen.

Server den simpelt med godt brød, eller prøv evt. laks med porcheret æg og granatæble

Vælg mellem:

  • Fanø laks, 2 stykker á 175-200 g 
  • Fanø laks, 1 hel side, ca. 1 kg

 

Vælg variant
Vælg
Koldrøget Fanø laks, 2 stk. Hel koldrøget Fanø lakseside

Fanø Laks er et familieejet røgeri på Fanø, beliggende midt i Nationalpark Vadehavet, omgivet af sandstrande og frisk vesterhavsluft. Henning Rasmussen har drevet røgeriet i snart 20 år og her er det passion, tid og kærlighed til produktet der driver værket.  

Tiden er hemmeligheden bag Fanø Laks samt den salte vesterhavsluft, som gør underværker for de ferske laksfileter, når man blot ved hvordan røgeprocessen skal gribes an. Laksen er nordatlantisk opdrættet fra Færøerne og Norge og alle laks er håndsorteret og udvalgt til produktion. Alle laksene håndflækkes og håndtrimmes. Dette gøres for at opnå bedste struktur og kvalitet i kødet.

Læs mere om Fanø Laks her ›

Læs mere

 

 

 

Læs mere

Modtager af Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Børsens Ole Troelsø:

"Produktet er særdeles delikat. Balancen mellem røg og salt er perfekt, og selve konsistensen er nærmest ubeskriveligt lækker, på én gang fast og samtidig mør i en vekselvirkning som er helt unik."

Læs artikel i Børsen

Læs mere
Om Fanø Laks

Fanø Laks er et familieejet røgeri på Fanø, beliggende midt i Nationalpark Vadehavet, omgivet af sandstrande og frisk vesterhavsluft. Henning Rasmussen har drevet røgeriet i snart 20 år og her er det passion, tid og kærlighed til produktet der driver værket.  

Tiden er hemmeligheden bag Fanø Laks samt den salte vesterhavsluft, som gør underværker for de ferske laksfileter, når man blot ved hvordan røgeprocessen skal gribes an. Laksen er nordatlantisk opdrættet fra Færøerne og Norge og alle laks er håndsorteret og udvalgt til produktion. Alle laksene håndflækkes og håndtrimmes. Dette gøres for at opnå bedste struktur og kvalitet i kødet.

Læs mere om Fanø Laks her ›

Video: Fanø Laks

 

 

 

Anmeldelser

Modtager af Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Børsens Ole Troelsø:

"Produktet er særdeles delikat. Balancen mellem røg og salt er perfekt, og selve konsistensen er nærmest ubeskriveligt lækker, på én gang fast og samtidig mør i en vekselvirkning som er helt unik."

Læs artikel i Børsen