Nulstil dit kodeord



×

Kulmulen er en mager fisk, som er særligt rig på selen.

Kulmulens mund er fyldt med spidse tænder og munden er helt sort - deraf det danske navn. Kulmulen går også under lokale navne som risbider, løjer og skelfisk. Kulmulen har modsat torsken ingen skægtråd.

Kulmulefileter

×

Kulmulefileter

ÅRETS PINSEFISK 2017

Kulmulens kød er meget saftigt og er, sammenlignet med torskens kød, sværere at tørre ud ved tilberedning. Kulmulen er især en delikatesse i Sydeuropa, der aftager hovedparten af de kulmuler, der landes i Danmark.

Kulmulens kød kan virke lidt løst, men samler sig ved tilberedning.

Indeholder:

  • Kulmulefileter, med skind, ca. 0,8 kg.

Forslag til opskrift: Grillet kulmule med cremet perlecouscous, bønner og chorizo

149,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Nu er de her endelig igen. Nemlig de små, fine og delikate bundgarnsmakreller. De kommer i sommerens løb ind til kysten, på jagt efter sild, og fanges så i fiskernes bundgarn. Prøv at grille dem og glæd dig til en unik smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26+27.

 

pris fra
119,00 kr

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande. Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen.

 

pris
299,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr