Nulstil dit kodeord×

Næringsindhold pr. 100g: Energi 630 kj/150 kcal, fedt 6g, heraf mættede fedtsyrer 1,6g, kulhydrater 11g, heraf sukkerarter 1,0g, kostfibre <0,5g, protein 13g salt 1,3 g.

En hemmelighed

Frikadellerne er lavet af friskhakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, der er gået i arv gennem flere generationer.

Opskriften er hemmelig, så den kan vi desværre ikke fortælle om. Men det er også lige meget, for de smager fantastisk. Især hvis de hurtigt lunes på en pande i lidt varm olie/smør.

Fiskefrikadeller

×

Fiskefrikadeller

Bobby & Bussy's legendariske hjemmelavede fiskefrikadeller.

Den perfekte fiskefrikadelle er både blød og sprød, mild, krydret og velsmagende med ren smag af fisk.

Fantastiske til både madpakke og frokostbordet.

Indeholder enten:

  • Fiskefrikadeller 8 stk ( leveres ikke med tyttebær og løgkompot ) eller
  • Fiskefrikadeller 16 stk med tyttebær og løgkompot.

Holdbarhed: 6 dage fra modtagelse.

129,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr