Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14+15

Denne fiskesuppe er lækker, eksklusiv og nem gæstemad - og så er den heller ikke dum til hverdag! Det eneste, du skal gøre når du modtager den færdige suppe er at koge den op, ovnbage den medfølgende fisk og anrette :-)

Cremet fiskesuppe

×

Cremet fiskesuppe

Skagenfood Signature

Skagenfoods egen hjemmelavede fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe.

Fiskesuppen er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig masser af 1. klasses fiskeben (vi bruger kun torsk, tunger og pighvar!), hvidvin og Noilly Prat samt masser af friske grøntsager, urter og krydderier - og ja så er der altså også fløde og smør i ;-)

Indeholder:

  • Klassisk cremet fiskesuppe, Skagenfood Signature, 1 liter 
  • Filet royal af torsk, 200 g

Indeholder nok til 4 pæne portioner - eller 6-8 mindre forretter. Du skal selv have lidt godt brød, og evt. krydderurter til at pynte med.

229,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som starter sidst i november og kan strække sig indtil marts. Den friske torskerogn er lige nu MSC certificeret og fanget i det krystalklare vand ved Island.

 

pris
149,00 kr

Skagenfoods egen koldrøgede laks. Håndtrimmet færøsk laks er tørsaltet med vores specielle sydesalt samt en krydderiblanding af aromatiske urter. Laksen bliver tørret og koldrøget med dansk bøgeflis til den opnår den perfekte balance mellem smag og konsistens.

Kan bestilles til levering fredag i uge 14+15.

 

pris fra
249,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
149,00 kr

Denne fiskefond smager himmelsk, og den er efterhånden et legendarisk tilbehør til Skagenfoods fiskepakker.

 

pris
75,00 kr

Christiansøpigens Sild har været anerkendt i mere end 30 år et Bornholmsk produkt af høj høj kvalitet og klasse - og er lovprist af gourmeter og kokke i det ganske land. Du kan vælge imellem 3 forskellige sampakninger.

 

pris
119,00 kr