Nulstil dit kodeord×

Vin til stenbiderrogn

Der er næsten noget magisk og fortryllende over stenbiderrogn som forårsbebuderen over dem alle. Men hvad skal man så drikke til disse herlige sprøde og let saltede lækkerier?

Stenbiderrogn, renset

×

Stenbiderrogn, renset

Så er det tid til frisk stenbiderrogn - en specialitet og en gudespise.

Stenbiderrognen er frisk, renset og letsaltet, når du modtager den - og er en skøn luksus som forret eller til dit frokostbord.

Det er nemt: Tyndtskåret ristet toast, cremefraiche og finthakket rødløg. Voila!

Indeholder:

Holdbarhed: 1-2 dage fra modtagelse

349,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende. Hele pighvar er velegnede til grill eller ovn og er en stor delikatesse.

 

pris
299,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering i uge 17+18.

 

pris
279,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande. Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen.

 

pris
299,00 kr

Skagenfoods egen koldrøgede laks. Håndtrimmet færøsk laks er tørsaltet med vores specielle sydesalt samt en krydderiblanding af aromatiske urter. Laksen bliver tørret og koldrøget med dansk bøgeflis til den opnår den perfekte balance mellem smag og konsistens.

Kan bestilles til levering torsdag i uge 19+22.

 

pris fra
249,00 kr