Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 45

Hvorfor fejrer vi Mortensaften?

Mange danskere fejrer Mortensaften med at spise gås eller and. Det sker aftenen før Mortensdag (den 11. november). Den Morten, vi fejrer, hed oprindeligt Martin og var biskop af Tours. 

Andepakken

×

Andepakken

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt og ænder, har vi sammensat denne Andepakke med den velsmagende Gressingham Duck. Perfekt til Mortensaften.

Gressingham Duck er en krydsning af Wild Mallard og Pekingand. Kødet er helt unikt, smagfuldt, saftigt og mørt og bruges af topkokke i hele Storbritannien. Her får du op til hele 20 procent mere kød end i andre stykker andekød med samme vægt.

Indeholder:

OBS: Deadline for bestilling er onsdag den 1. november kl. 10.

Holdbarhed: Skal du ikke bruge andebryst og lår inden for 2 døgn efter levering, skal du lægge pakkens indhold i fryseren straks efter modtagelsen pga. kort holdbarhed på andelår.

 

419,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sidste år kunne vi for første gang tilbyde denne vildtdelikatesse direkte fra semi-vilde rener, der passes af de lokale samere i det nordlige Sverige - og det var en stor succes. Derfor har vi allerede nu reserveret et parti af dette fantastiske rensdyrkød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47.

 

pris
999,00 kr

Fantastisk pakke med det smukkeste og mest velsmagende elsdyrkød fra Sverige.

Kan bestilles til levering fredag i uge 43.

 

pris
999,00 kr

Gressingham Duck

Andebrysterne er af arten Gressingham Duck, der er en krydsning af Wild Mallard og Pekingand. Kødet er helt unikt, saftigt og mørt, og bruges af topkokke i hele Storbritanien. Her får du op til hele 20 procent mere kød end i andre stykker kød af samme vægt.