0

Berberi andebryster

Berberi andebryster, Fjerkræ
Kun
levering fredag
uge 44-50

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk.

De franske berberiænder lever i 12 uger og bliver opdrættet i Loire i Normandiet.

Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille, bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Indeholder:

  • Berberi andebryster, 4 stk. á 300-350 g

OBS: Denne vare har bestillingsdeadline onsdag kl. 9 i ugen før levering, pga. ordreafgivelse hos vores franske leverandør.

I det gamle Egypten spiste man ænder, længe før høns blev daglig spise. Romerne satte også stor pris på andekød. De holdt ænder i indhegninger, men det er ret sikkert at der var tale om vildænder, som blev indfanget levende og holdt i andegård, indtil de skulle spises. Da europæerne nåede frem til Amerika, opdagede de at der var mange forskellige slags vildænder i den nye verdensdel.

Læs mere
Om Berberianden

I det gamle Egypten spiste man ænder, længe før høns blev daglig spise. Romerne satte også stor pris på andekød. De holdt ænder i indhegninger, men det er ret sikkert at der var tale om vildænder, som blev indfanget levende og holdt i andegård, indtil de skulle spises. Da europæerne nåede frem til Amerika, opdagede de at der var mange forskellige slags vildænder i den nye verdensdel.