Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 31+32

I det gamle Egypten spiste man ænder, længe før høns blev daglig spise. Romerne satte også stor pris på andekød. De holdt ænder i indhegninger, men det er ret sikkert at der var tale om vildænder, som blev indfanget levende og holdt i andegård, indtil de skulle spises. Da europæerne nåede frem til Amerika, opdagede de at der var mange forskellige slags vildænder i den nye verdensdel.

Berberi andebryster

×

Berberi andebryster

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk.

De franske berberiænder lever i 12 uger og bliver opdrættet i Loire i Normandiet.

Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille, bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Indeholder:

  • Berberi andebryster, 4 stk. á 300-350 g

OBS: Denne vare har bestillingsdeadline torsdag kl. 9 i ugen før levering, pga. ordreafgivelse hos vores franske leverandør.

259,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris
299,00 kr