Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 14+21

Hvad er en Bressekylling?

Produktionen foregår under streng kontrol og allerede i 1930 fik Bresse sin egen AOC-status. Bressefjerkræet er det eneste fjerkræ i verden, der har opnået en AOC-status. AOC (”Appellation d’Origine Contrôlée”) er en oprindelsesgaranti for produktets kvalitet og oprindelse.

Det der gør fjerkræet specielt, er fuglens race, de geografiske og klimatiske forhold og den specielle know-how som opdrætterne skal være i besiddelse af.

Bressekylling

×

Bressekylling

Der er champagne – og der er Krug

Der findes caviar – og der er Beluga

Og der findes biler – og så er der Rolls Royce

På samme måde er der kyllinger – og Bressekyllinger!

Bressekyllingen er uden tvivl de franske kyllingers Rolls Royce! Her er tale om det fornemmeste fjerkræ i verden. De går frit rundt i Bressan i Bourgognes friske luft og lever udelukkende af majs-, korn- og mælkeprodukter.

Bressekyllingen er den eneste kylling i verden, der har en AOC status og den lever i hele 120 dage inden den slagtes. Til sammenligning får en dansk industri kylling omtrent 35 dage at leve i.

Indeholder:

  • Bressekylling, hel, (uden hoved og indmad) ca. 1,6-1,8 kg.

Denne vare har bestillingsdeadline onsdag kl. 9 i ugen før levering, pga. ordreafgivelse hos vores franske leverandør.

479,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 15.

 

pris
319,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr