Nulstil dit kodeord



×
Øko
Kun
levering torsdag
uge 45

Slagtes på gården af Raunsmed mobile fjerkræsslagteri, hvilket bevirker at dyrene ikke skal transporteres unødigt fra landmand til slagteri.

Anden får * * * * * (topkarakter) på Dyrenes beskyttelses "andeguide" - Se her

Anbefalet Af d

PS: Du kan også få den komplette kasse til Mortensaften incl. alt - se her

Dansk økologisk and

×

Dansk økologisk and

Mortensaften er fredag den 10. november

Den økologiske and fra Løkken har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Strukturen i kødet har udviklet sig over lang tid, og kødet er smagfuldt og saftigt. Lav den klassiske andesteg uden at gå på kompromis med dyreetik, kvalitet og ikke mindst smag! 

Ingen transport af levende dyr til slagteri - slagtes på gården!

Vælg mellem:

  • Hel fersk økologisk dansk landand á 2,8-3,2 kg
  • Hel fersk økologisk dansk landand á 3,2-3,6 kg 

Inkl. hals & indmad (lever, hjerte og kråse)

NB: Bestil senest søndag den 5. november. Der leveres torsdag den 9. november uanset leveringsdag.

429,00 kr

 

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) Ænderne får såkaldt langsomt voksene økologisk foder hvilket er med til at udvikle en markant og unik kødkvalitet. Og så betyder det altså en verden til forskel at de slagtes på gården og dermed ingen transporttid har til slagteri. Efter slagtningen bliver ænderne luftafkølet - hvilket betyder et mindre svind ved tilberedning, samt ikke mindst muligheden for at lave ekstra sprødt skind :-)

Opdrættet og slagtet på en af Poul Raunsmeds gårde ved Løkken i Nordjylland. Poul Raunsmed er 3. generation af passionerede andeopdrættere på gården. Ællingerne begynder tilværelsen i en dejlig lun stald, hvor de har fri adgang til foder og vand. Når de er 7 dage gamle får de adgang til udendørsarealerne, så de kan gå ud og rode og snadre samt stikke næbbet i svømmebassinet. Adgang til vandet er vigtigt så anden kan soignere næb, næsebor og hoved og derved holde fjerdragten ren og vandtæt. Ænderne kan færdes som de har lyst, ude eller inde. De bor i flokke á 1200 stk. oh har altid adgang til foder og vand, så de kan til enhver tid snuppe sig et forfriskende bad når de har lyst.


Hvad med også at prøve...

Få alle råvarer til den perfekte MortensAftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med.

Kan bestilles til levering i uge 45.

 

pris
649,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til Mortensaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne gås giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering torsdag i uge 45.

 

pris
699,00 kr

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 45+50.

 

pris
299,00 kr

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk. Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Kan bestilles til levering i uge 45+50.

 

pris
259,00 kr