Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering fredag
uge 45

Slagtes på gården af Raunsmed mobile fjerkræsslagteri hvilket bevirker at dyrene ikke skal transporteres unødigt fra landmand til slagteri.

Anbefalet Af d

PS: Du kan også få den komplette kasse til Mortensaften incl. alt - se her

Dansk økologisk gås

×

Dansk økologisk gås

Mortensaften er lørdag den 10. november

Den økologiske gås fra Tjele ved Viborg har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne gås giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Strukturen i kødet har udviklet sig over lang tid, og kødet er dermed blevet smagfuldt og saftigt. Der er dermed lagt op til en ekstra god kødoplevelse, hvor du kan lave den luksuriøse gåsesteg, uden at gå på kompromis med dyreetik, kvalitet og ikke mindst smag! 

Ingen transport af levende dyr til slagteriet - de slagtes på stedet! 

Indeholder:

  • Hel fersk økologisk dansk gås, 4-5 kg

Inkl. hals & indmad (lever, hjerte og kråse)

 

689,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Få alle råvarer til den perfekte MortensAftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med.

Kan bestilles til levering fredag i uge 45.

 

pris
649,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!)

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering fredag i uge 45.

 

pris
489,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 45.

 

pris
319,00 kr