Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 4

Fars skal der til!

Helstegte udbenede vagtler med champignon, trøffelpuré og salsicciapølse (4 pers.)

Hele udbenede vagtler

×

Hele udbenede vagtler

Flotte udbenede vagtler fra Cailles Robin i Frankrig. De udbenede vagtler fra Cailles Robin har fået et fint snit i ryggen, hvorved skroget nænsomt er blevet fjernet på rekordtid – ca. 45 sek. Det giver flotte vagtler med dobbeltbryst og lårben, der er lige til at gå til. 

Vælg mellem:

  • Udbenede vagtler med lårben, 4 stk. á 110-120 gram pr. stk.
  • Udbenede vagtler med lårben, 8 stk. á 110-120 gram pr. stk.

OBS: Denne vare har bestillingsdeadline onsdag kl. 9 i ugen før levering, pga. ordreafgivelse hos vores franske leverandør.

189,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 4.

 

pris
299,00 kr

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Der er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise.

Pakken indeholder 3 fantastiske og meget velsmagende udskæringer!

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
249,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 5-17.

 

pris
579,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 3.

 

pris
419,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
319,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 4.

 

pris fra
349,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr