Nulstil dit kodeord×

Produceret af Emilievejens Slagterforretning for Skagenfood.

Høns i asparges

×

Høns i asparges

Alle ved, hvordan høns i asparges skal smage, og vi er sikre på, at vores hjemmelavede udgave ikke vil skuffe dig. 

Høns i asparges er - på trods af status som "mormormad" - højt elsket af børn og voksne.

Indeholder:

  • Høns i asparges til 4 pers.

249,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
319,00 kr

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 48.

 

pris
299,00 kr

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk. Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Kan bestilles til levering i uge 48.

 

pris
259,00 kr

Alle ved, hvordan høns i asparges skal smage, og vi er sikre på, at vores hjemmelavede udgave ikke vil skuffe dig. Høns i asparges er - på trods af status som "mormormad" - højt elsket af børn og voksne.

 

pris
249,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr