Nulstil dit kodeord



×
Øko
Kun
levering i
uge 45

Den økologiske and fra Løkken får * * * * * (topkarakter) på Dyrenes beskyttelses "andeguide" - Se her

Anbefalet Af d

MortensAftenKasse

×

MortensAftenKasse

Få alle råvarer til den perfekte MortensAftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med

Der vil til hver enkelt ret medfølge udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes.

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Alt i kasserne er så vidt muligt økologisk og danskproduceret, og du får 1. klasses råvarer til den perfekte middag.

Kassen indeholder:

  • 1 hel dansk øko and (vejer mellem 2,8 og 3,2 kg)
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose øko Agen svedsker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko Belle de boskoop/Elstar æbler

Så nemt er det! Se vejledning her

NB: Bestil senest søndag den 5. november. Der leveres torsdag den 9. november uanset leveringsdag. Mortensaften er fredag den 10. november.

649,00 kr

 

Om den økologiske and

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) Ænderne får såkaldt langsomt voksene økologisk foder hvilket er med til at udvikle en markant og unik kødkvalitet. Og så betyder det altså en verden til forskel at de slagtes på gården og dermed ingen transporttid har til slagteri. Efter slagtningen bliver ænderne luftafkølet - hvilket betyder et mindre svind ved tilberedning, samt ikke mindst muligheden for at lave ekstra sprødt skind :-)

Historien om Frilandsanden

Opdrættet og slagtet på en af Poul Raunsmeds gårde ved Løkken i Nordjylland. Poul Raunsmed er 3. generation af passionerede andeopdrættere på gården. Ællingerne begynder tilværelsen i en dejlig lun stald, hvor de har fri adgang til foder og vand. Når de er 7 dage gamle får de adgang til udendørsarealerne, så de kan gå ud og rode og snadre samt stikke næbbet i svømmebassinet. Adgang til vandet er vigtigt så anden kan soignere næb, næsebor og hoved og derved holde fjerdragten ren og vandtæt. Ænderne kan færdes som de har lyst, ude eller inde. De bor i flokke á 1200 stk. oh har altid adgang til foder og vand, så de kan til enhver tid snuppe sig et forfriskende bad når de har lyst.

Slagtes på gården af Raunsmed mobile fjerkræsslagteri, hvilket bevirker at dyrene ikke skal transporteres unødigt fra landmand til slagteri.

 


Hvad med også at prøve...

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!)

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering torsdag i uge 45.

 

pris fra
429,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til Mortensaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne gås giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering torsdag i uge 45.

 

pris
699,00 kr