Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 4

Kyllingerne stammer fra dygtige franske opdrættere, der har en lang og flot tradition for at opdrætte fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og med dyrevelfærd i højsædet.

Natur & Respekt

×

Natur & Respekt

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland.

Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Vores kyllinger har ikke været frosne. Ej heller tumblet, tilsat salt eller pumpet med vand.

Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig, kødfuld fugl med en sund muskulatur til en overkommelig pris.

Indeholder:

  • Frilandskyllinger fra Natur & Respekt, hele, 3 stk. á ca. 1,3 kg

OBS: Denne vare har bestillingsdeadline onsdag kl. 9 i ugen før levering, pga. ordreafgivelse hos vores franske leverandør.

299,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk. Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Kan bestilles til levering i uge 4.

 

pris
259,00 kr