Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

Hopballe lægger stor vægt på dyrevelfærd, og en Hopballe kylling har 4-5 gange så meget plads som en konventionel kylling.

Det er tydeligt, at både racen, den ekstra plads og det factum at de først slagtes efter 65-90 dage gør disse kyllinger meget mere aktive og robuste.

Røget kylling

×

Røget kylling

Hopballe kylling er vores bedst sælgende kylling - og det er ikke uden grund. De smager simpelthen fantastisk! Nu kan vi også tilbyde disse lækre kyllinger i en fantastisk røget udgave.

Kyllingerne røges på et lille røgeri i Odder, hvor de saltes let, koges og røges. 

Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Indhold:

  • Røget Hopballe kylling, hel, á ca. 2-2,2 kg

Alt er friskslagtet og leveres fersk. 

NB: Leveres fredag. Skal være bestilt senest mandag morgen kl. 7.

289,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 26+31.

 

pris
319,00 kr

Hopballe kylling er uden sammenligning vores bedst sælgende kylling - og det er ikke uden grund. De smager simpelthen fantastisk! Nu kan vi også tilbyde disse lækre kyllinger i praktiske og lækre udskæringer.

Vælg mellem lår, overlår eller bryst.

Kan bestilles til levering fredag i uge 32.

 

pris fra
189,00 kr

Der er champagne – og der er Krug. Der findes caviar – og der er Beluga. Biler – og Rolls Royce. På samme måde er der kyllinger – og Bressekyllinger. Bressekyllingen er uden tvivl de franske kyllingers Rolls Royce! Her er tale om det fornemmeste fjerkræ i verden.

Kan bestilles til levering fredag i uge 33+37.

 

pris
337,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr