0

Skagenfood LandAnd - øko

Skagenfood LandAnd - øko, Fjerkræ
Kun
levering fredag
uge 45

Mortensaften er søndag den 10. november

Skagenfoods LandAnd er exceptionelle ænder der kommer fra de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt og kun 15 minutter fra slagteriet i Struer.

Der vil medfølge udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes.

Indeholder:

  • 1 stk Skagenfood LandAnd, hel dansk øko and
    – anden vil veje min. 3,2 kg. inkl. hals & indmad

PS: Du kan også få den komplette kasse til Mortensaften incl. alt - se her

 

Skagenfood LandAnd er ænder der er enkeltvist dyrlægekontrollerede, økologi autoriserede, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, producenten er FSSC22002 autoriserede, samt som eneste andelandbrug på jordkloden er de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård, Naturland certificerede, hvilket også er gældende for slagteriet.

Anbefalet Af d

Læs mere

Ud af rugemaskinen en tidlig torsdag morgen, afgang fra rugeriet i en behagelig varme og med god luft, frem til bondemandens starthus, hvor der venter: frisk ny strøelse i form af rent økologisk hø, 36 graders varme, friskt vand samt godt økologisk foder. Masser af plads, og med rigtig mange besøg i de første dage døgnet rundt, så den lille ælling udmærket ved hvem ”mor” er nemlig ham gutten i blå Kansas.

De første dage med vand i lavvandede kar hvor man kan bade, for en lille ælling der er vand noget af det allerbedste, men der er også nipler med vand og små vandkar på vandstrengen som gør det nemt at bade næb og næsebor samt øjne, hvilket en ælling meget gerne vil.

Efter 6-8 dage åbnes lemmene, temperaturen sænkes en smule hver dag, og udenfor venter en stor løbegård hvor der er 3 gange så meget plads som inde, masser af græs, og et lidt større vandkar, hvor der kan bades. I disse dage må ællingen selvom den vil være inde eller ude, den bliver strøet hver dag.

Starten for en lille ælling er snart overstået, ved 16-18 dages alder bliver flyttet ud i den store verden, andefolden, hvor der venter 20 m2 pr. and, med masser af græs, kløver, urter godt økologisk voksefoder samt vandere hvor man kan bade hovedet, og ande-swimmimgpools, der bliver gjort rene 2 gange hver dag, og hvor der altid er friskt badevand. Swimmingpoolen er populær, for det meste fyldt med badende ænder, der på denne måde hele tiden er helt hvide, og rene. Der er også vanddamme og naturligt forekommende vand rundt om i foldende, men det foretrukne er disse specialt indrettede swimmingpools. Mors (ham i Kansas) gode ven fik ideen. Ude i foldene er både swimmingpool, andevandere samt foderstationer overdækkede så store vildfugle har vanskeligt ved at benytte disse faciliteter, der er forbeholdt ænderne.

Årets økologiske Skagenfood ænder kommer fra de to gårde Landting Hovedgård samt Vestergård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt. På Landting har ænderne muligheden for at bade i den meget gamle voldgrav, og færdes uden at vide det er midt i 800 år gammel Danmarkshistorie. I flere hundrede år af denne historie blev der opdrættet gæs på herregården, - disse drevet sammen med stude til Hamborg. Idet har vi de skønneste ænder af Pekin afstamning gående. Deres vej til endestationen er ganske kort.

15 minutters kørsel ligger produktionsstedet i Struer, hvor slagtning og pakning af ænderne foregår.

Hele forløbet er dansk: danske æglæggende ænder, dansk rugeri, dansk andeavler, danske transportører og et dansk slagteri med aut. nr. DK 38 EF.

Velbekomme – med ønsket om alletiders mortensaften

Læs mere

Andesteg:

Læs mere
Øko & anbefalet af Dyrenes Beskyttelse:

Skagenfood LandAnd er ænder der er enkeltvist dyrlægekontrollerede, økologi autoriserede, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, producenten er FSSC22002 autoriserede, samt som eneste andelandbrug på jordkloden er de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård, Naturland certificerede, hvilket også er gældende for slagteriet.

Anbefalet Af d

En eventyrlig fortælling om en lille køn ælling – der bliver til de lækreste ænder!

Ud af rugemaskinen en tidlig torsdag morgen, afgang fra rugeriet i en behagelig varme og med god luft, frem til bondemandens starthus, hvor der venter: frisk ny strøelse i form af rent økologisk hø, 36 graders varme, friskt vand samt godt økologisk foder. Masser af plads, og med rigtig mange besøg i de første dage døgnet rundt, så den lille ælling udmærket ved hvem ”mor” er nemlig ham gutten i blå Kansas.

De første dage med vand i lavvandede kar hvor man kan bade, for en lille ælling der er vand noget af det allerbedste, men der er også nipler med vand og små vandkar på vandstrengen som gør det nemt at bade næb og næsebor samt øjne, hvilket en ælling meget gerne vil.

Efter 6-8 dage åbnes lemmene, temperaturen sænkes en smule hver dag, og udenfor venter en stor løbegård hvor der er 3 gange så meget plads som inde, masser af græs, og et lidt større vandkar, hvor der kan bades. I disse dage må ællingen selvom den vil være inde eller ude, den bliver strøet hver dag.

Starten for en lille ælling er snart overstået, ved 16-18 dages alder bliver flyttet ud i den store verden, andefolden, hvor der venter 20 m2 pr. and, med masser af græs, kløver, urter godt økologisk voksefoder samt vandere hvor man kan bade hovedet, og ande-swimmimgpools, der bliver gjort rene 2 gange hver dag, og hvor der altid er friskt badevand. Swimmingpoolen er populær, for det meste fyldt med badende ænder, der på denne måde hele tiden er helt hvide, og rene. Der er også vanddamme og naturligt forekommende vand rundt om i foldende, men det foretrukne er disse specialt indrettede swimmingpools. Mors (ham i Kansas) gode ven fik ideen. Ude i foldene er både swimmingpool, andevandere samt foderstationer overdækkede så store vildfugle har vanskeligt ved at benytte disse faciliteter, der er forbeholdt ænderne.

Årets økologiske Skagenfood ænder kommer fra de to gårde Landting Hovedgård samt Vestergård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt. På Landting har ænderne muligheden for at bade i den meget gamle voldgrav, og færdes uden at vide det er midt i 800 år gammel Danmarkshistorie. I flere hundrede år af denne historie blev der opdrættet gæs på herregården, - disse drevet sammen med stude til Hamborg. Idet har vi de skønneste ænder af Pekin afstamning gående. Deres vej til endestationen er ganske kort.

15 minutters kørsel ligger produktionsstedet i Struer, hvor slagtning og pakning af ænderne foregår.

Hele forløbet er dansk: danske æglæggende ænder, dansk rugeri, dansk andeavler, danske transportører og et dansk slagteri med aut. nr. DK 38 EF.

Velbekomme – med ønsket om alletiders mortensaften

Sådan steger du anden:

Andesteg:

Relaterede produkter

Kun
levering fredag
uge 45
- Skagenfood LandAnd

MortensAften Kassen

Få alle råvarer til den perfekte Mortens Aften middag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med.

Læs mere
669 kr.
Kun
levering fredag
uge 45

Andepakken

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt og ænder, har vi sammensat denne Andepakke med den velsmagende Gressingham Duck. Perfekt til Mortensaften.

Læs mere
429 kr.
Kun
levering fredag
uge 45

Andebryster

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt, tilbyder vi endnu en fantastisk smagsoplevelse, nemlig andebryster af Gressingham Duck.

Læs mere
289 kr.
Kun
levering fredag
uge 43

Hopballe, hele kyllinger

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd.

Læs mere
319 kr.