Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

Thanksgiving var oprindeligt tilknyttet kristendommen, men er i dag en overvejende sekulariseret helligdag, hvor man almindeligvis er sammen med familie og venner uanset religion.

Den første thanksgiving fandt sted i 1621 omkring den tid, hvor de første europæere kom til Amerika, og de indfødte indianerne hjalp dem med at skaffe føde.

I USA fejres helligdagen den fjerde torsdag i november (d. 23. november i 2017).

Thanksgiving kalkun

×

Thanksgiving kalkun

Leveres onsdag den 22. november 

Gør som den amerikanske ambassadør i Danmark - spis kalkun fra Jensen Kalkuner til Thanksgiving :-)

Hele thanksgiving kalkuner fra "Familien Jensen Kalkuner" i Himmerland - som passer perfekt til en traditionel amerikansk Thanksgiving.

Thanksgiving Middag med kalkun. Thanksgiving er en ærkeamerikansk tradition, som for dem er lige så vigtig, som julen er for os. Datoen bliver fastlagt af præsidenten, men er siden Lincolns tid altid faldet på den 4. torsdag i november. 

  • Hel fersk kalkun á 4-5 kg

Inkl. hals & indmad (lever, hjerte og kråse)

Holdbarhed: Mindst 5 dage fra modtagelse

Bestil senest mandag morgen kl. 7.

399,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 3.

 

pris
319,00 kr

Hel kalkun fra Familien Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
399,00 kr