Nulstil dit kodeord×

BEMÆRK: 

  1. Indholdet i Kassen mod Madspild skifter hver uge og først i løbet af onsdagen kan du se vores forventninger til ugens indhold. Men alle kasser vil typisk ikke være ens. 
  2. Indholdet i Kassen mod Madspild er altid med forbehold for ændringer - indholdet er forventet og en eller flere frugter eller grøntsager i kassen kan således blive erstattet med en anden frugt eller grøntsag
  3. Kassen mod Madspild kan kun leveres om fredagen

Kassen mod Madspild

×

Kassen mod Madspild

SPAR ca. 50 kr.

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologisk frugt & grønt til overs sidst på ugen.

Derfor har vi nu samlet den overskydne økologiske frugt & grønt i Kassen mod Madspild.

Kasserne vil som udgangspunkt indeholde 10-14 forskellige slags frugt og grønt, hvor der i nogle uger vil medfølge tørvarer, hvis de nærmere sig udløbsdatoen. 

Forventet indhold i uge 21:

  • Gulerødder, majroer, iceberg, agurk, tomater, div løg, vandmelon, æbler, bananer, kidneybønner, rød peber, majs, broccoli, squash og div krydderurter

OBS: Kun levering om fredagen

150,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? Fantastiske til saft og som ingrediens i en salat. Eller bare som en sund snack.

 

pris
159,00 kr

Få dejlige Hass avokadoer fra Spanien og masser af de sunde fedtstoffer. Hass avokado har et nubret, mørkt næsten sort skind, og det lysegrønne kød har en delikat smørblød konsistens.

 

pris
89,00 kr