0

Den dekadente luksus grillpakke

Den dekadente luksus grillpakke, Grill
Kun
levering fredag
uge 35

- jorden rundt ved grillen

Voilà!

- må vi præsentere den ultimative grill-pakke?

Huskokken har udvalgt 3 favoritter til den nemmeste og mest dekadente grillmenu du kan forestille dig! Smukke store velsmagende, saftige argentinske røde rejer, lækre, saftige og søde canadiske kammuslinger samt en flot côte du boeuf (oksekotelet) af det møreste og mest velsmagende krogmodnede finske (JA! Finske!) oksekød du nogensinde har smagt!

Vi topper naturligvis op med en lækker japansk ponzudressing samt dekadent og velsmagende italiensk trøffelsmør lavet på Tuber Borchii trøfler (hvid forårs trøffel)

BONUS!

- Og så tager det faktisk ikke lang tid at forberede og lave!

Pakken indeholder til hhv 2 eller 4 personer:

  • 6 eller 12 argentinske røde kæmperejer (pillede og klar til grill)
  • 6 eller 12 canadiske kammuslinger (Placopecten magellanicus)
  • 500 eller 1000 g finsk côte du boeuf af krogmodnet Sashi okse
  • 30 eller 60 g italiensk trøffelsmør (tuber melanosporum)
  • 50 eller 100 ml japansk ponzu dressing

Opskrift medfølger! 

Forret: 
Grillspyd med argentinske red shrimps og kammuslinger dertil mango-avokadosalsa samt yuzu ponzu

Hovedret:
Grillet côte du boeuf af krogmodnet sashi beef og sprød spidskål med tahindressing dertil rosmaringrillede pommes hasselback med hvidløg

Vælg variant
Vælg
Den dekadente luksus grillpakke 2 pers. Den dekadente luksus grillpakke 4 pers.

Huskokken udtaler om rejerne:

Vildtfangede kæmperejer fra ultra bæredygtigt fiskeri ud fra Argentinas kyst! Af mange, mig selv inkuderet, regnet som nogen af verdens bedste store rejer. Fiskeriet er 100% kontrolleret af staten i Argentina - og det er faktisk positivt, da det gør at fiskeriet er mega bæredygtigt. Vildtfangede rejer er efterhånden et særsyn da markedet nærmest er mættet af ringe rejer fra opdræt. Disse rejer derimod er pivlækre og af ypperste kvalitet. De er pillet og frosset ned på båden umiddelbart efter fangst for at bevare den ultra høje kvalitete. De er 100% uden tilsætningsstoffer og er rå! VERDENSKLASSE produkt! 

Om kammuslingerne:

Store flotte kammuslinger lige til at grille. Dette er det ultimative gourmet produkt - og det er bla. disse kammuslinger der bruges på de bedste michelin restauranter rundt omkring i verden.

Kammuslingerne er fanget i de iskolde have ud for Canadas østkyst og åbnes og fryses inden for én time fra de er fanget. Kammuslingerne er renset og UDEN rogn - så der er ingen spild - ingen rensningsarbejde - ingen stress - til gengæld er der 100% succesgaranti :-)

Læs mere

Huskokken udtaler:

Forbered dig på en kødoplevelse ud over det sædvanlige! Sashi oksekød er nemlig noget af det allerbedste kød der produceres i Europa - og de her côte du boeuf er altså "out of this world" lækre! Modnet på krog 6-8 uger! WOW hvem havde troet det om finsk oksekød?

Slagtermesteren siger:

Med udvælgelsen og kravene til SASHI kød er dette et nicheprodukt. Et produkt som er for kødelskeren, der kræver noget mere og som sætter pris på mere end kun mørhed, og som vil kunne smage selve kødet, og ikke kun garnituren. SASHI kød er ikke populært fordi det er billigt eller fordi det er eksotisk eller fordi det er fra én specielt kvægrace. SASHI er en succes på grund af den følelse af velbehag du får, når du kommer kødet i din mund. I det øjeblik du tygger SASHI kødet og smagen og kødsaften breder sig ud på din tunge og i din mund, er du “lost” …

Kød fra SASHI serien, er af en international ekspertjury og en forbrugerjury blevet kåret til verdens bedste oksekød ved konkurrencen WORLD STEAK CHALLENGE som afholdes årligt i London.

Læs mere
Trøffel smørret er lavet på friske italienske forårstrøfler fra Piemonte, Tuber Borchii også kaldet Bianchetto som oversat fra Italiensk betyder “den lille hvide”.
Ponzuen er en meget populær sauce / dressing i Japan som også egner sig rigtig meget til det europæiske køkken. Den er lavet på forskellige Japanske citrus frugter bla. yuzu samt soya og dashi som både gør den frisk og samtidig med en dyb umami smag. Ponzuen passer med sin diskrete umamifyldte smag perfekt sammen med kammuslinger og rejer.
Læs mere

Til dekadente råvarer skal der om muligt matches med endnu mere dekadence - derfor har vi udvalgt 2 vine fra allerøverste hylde der matcher de 2 retter til perfektion. Til gengæld har vi presset prisen HELT i bund! 

Læs mere
Om kammuslingerne & vildtfangede rejer:

Huskokken udtaler om rejerne:

Vildtfangede kæmperejer fra ultra bæredygtigt fiskeri ud fra Argentinas kyst! Af mange, mig selv inkuderet, regnet som nogen af verdens bedste store rejer. Fiskeriet er 100% kontrolleret af staten i Argentina - og det er faktisk positivt, da det gør at fiskeriet er mega bæredygtigt. Vildtfangede rejer er efterhånden et særsyn da markedet nærmest er mættet af ringe rejer fra opdræt. Disse rejer derimod er pivlækre og af ypperste kvalitet. De er pillet og frosset ned på båden umiddelbart efter fangst for at bevare den ultra høje kvalitete. De er 100% uden tilsætningsstoffer og er rå! VERDENSKLASSE produkt! 

Om kammuslingerne:

Store flotte kammuslinger lige til at grille. Dette er det ultimative gourmet produkt - og det er bla. disse kammuslinger der bruges på de bedste michelin restauranter rundt omkring i verden.

Kammuslingerne er fanget i de iskolde have ud for Canadas østkyst og åbnes og fryses inden for én time fra de er fanget. Kammuslingerne er renset og UDEN rogn - så der er ingen spild - ingen rensningsarbejde - ingen stress - til gengæld er der 100% succesgaranti :-)

Om sashi beef:

Huskokken udtaler:

Forbered dig på en kødoplevelse ud over det sædvanlige! Sashi oksekød er nemlig noget af det allerbedste kød der produceres i Europa - og de her côte du boeuf er altså "out of this world" lækre! Modnet på krog 6-8 uger! WOW hvem havde troet det om finsk oksekød?

Slagtermesteren siger:

Med udvælgelsen og kravene til SASHI kød er dette et nicheprodukt. Et produkt som er for kødelskeren, der kræver noget mere og som sætter pris på mere end kun mørhed, og som vil kunne smage selve kødet, og ikke kun garnituren. SASHI kød er ikke populært fordi det er billigt eller fordi det er eksotisk eller fordi det er fra én specielt kvægrace. SASHI er en succes på grund af den følelse af velbehag du får, når du kommer kødet i din mund. I det øjeblik du tygger SASHI kødet og smagen og kødsaften breder sig ud på din tunge og i din mund, er du “lost” …

Kød fra SASHI serien, er af en international ekspertjury og en forbrugerjury blevet kåret til verdens bedste oksekød ved konkurrencen WORLD STEAK CHALLENGE som afholdes årligt i London.

Ponzu dressing & trøffelsmør:
Trøffel smørret er lavet på friske italienske forårstrøfler fra Piemonte, Tuber Borchii også kaldet Bianchetto som oversat fra Italiensk betyder “den lille hvide”.
Ponzuen er en meget populær sauce / dressing i Japan som også egner sig rigtig meget til det europæiske køkken. Den er lavet på forskellige Japanske citrus frugter bla. yuzu samt soya og dashi som både gør den frisk og samtidig med en dyb umami smag. Ponzuen passer med sin diskrete umamifyldte smag perfekt sammen med kammuslinger og rejer.
Dekadente grill vinmenu:

Til dekadente råvarer skal der om muligt matches med endnu mere dekadence - derfor har vi udvalgt 2 vine fra allerøverste hylde der matcher de 2 retter til perfektion. Til gengæld har vi presset prisen HELT i bund!