Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 34

Hopballe lægger stor vægt på dyrevelfærd, og en Hopballe kylling har 4-5 gange så meget plads som en konventionel kylling.

Det er tydeligt, at både racen, den ekstra plads og det factum at de først slagtes efter 65-90 dage gør disse kyllinger meget mere aktive og robuste.

Det betyder ud over den fantastiske smag også, at ben og knogler rent faktisk kan udvikle sig i takt med, at kyllingerne tager på i vægt - mange af kyllingerne er faktisk rigtig gode til at flyve!

Kyllingeudskæringer

×

Kyllingeudskæringer

Bestil senest mandag morgen kl. 7

Hopballe kylling er uden sammenligning vores bedst sælgende kylling - og det er ikke uden grund. Den smager simpelthen fantastisk! Nu kan vi også tilbyde disse lækre kyllinger i praktiske og lækre udskæringer. 

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Sådan steger du et perfekt kyllingebryst:

Sådan deler du et kyllingelår i overlår og underlår:

Vælg mellem:

  • Lår: 3 x 2 stk. á 7–800 g (2,4 kg +/- 300 g)
  • Overlår: 3 x 2 stk. á 375–450 g (1,4 kg +/- 300 g)
  • Bryst: 3 x 2 stk. á 475–550 g (1,7 kg +/- 300 g)
  • STORKØB: Én af hver af ovenstående (5,5 kg +/- 500 g)

Alt er friskslagtet og leveres fersk. 

NB: Leveres fredag. Skal være bestilt senest mandag morgen kl. 7.

189,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 33.

 

pris
319,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
1.199,00 kr