Nulstil dit kodeord×

Se vores huskok præsentere pakken her:

Grillpakken 2017

×

Grillpakken 2017

Rib eyes, laks & pølser

Vi har sammensat en fantastisk grillpakke med dejlige tykke gourmet pølser med masser af kød fra danske frilandsgrise, store møre rib eye steaks af krogmodnet dansk økologisk oksekød, samt ikke mindst flotte stykker velsmagende bæredygtig laks fra Færøerne.

Med i pakken følger også lækre økologiske rubs til hhv. laks og rib eye steaks.

Det bliver ikke ret meget bedre - og prisen er ret skarp!

Grillpakken 2017 indeholder:

  • Rib eye steaks, dansk øko, krogmodnet, 2 stk. á ca. 300 g
  • Laks, Færøsk, antibiotikafri, 4 stk. á ca. 150 g
  • Gourmet grillpølser, dansk friland, 4 stk. á ca. 75 g
  • Dukkah, øko krydderiblanding til laks, 1 stk. á 8 g
  • Beef rub, øko krydderiblanding til rib eyes, 1 stk. á 8 g

Nok til 4-6 personer afhængig af sult og tilbehør

459,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kødet fra de iberiske sortfodssvin - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre svineracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 34+39.

 

pris
1.399,00 kr

Så er det frem med grillen og rotisseur'en! For disse små franske pattegrise på 5-6 kg er en helt fantastisk delikatesse! Vi køber dem direkte fra det store fødevaremarked i Rungis ved Paris. Glem alt om store danske pattegrise på 20 og 30 kg - næ nej dette er den ÆGTE vare :-)

Kan bestilles til levering i uge 34.

 

pris
1.099,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
269,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
229,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på minimum 150 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
189,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
599,00 kr