Nulstil dit kodeord



×
Øko
Kun
levering fredag
uge 17+18

Nyretapstegen er et overset stykke oksekød - hvilket er synd da det er en af de mest velsmagende udskæringer du kan få. Derfor er det heller ikke overraskende at nyretap er blevet kåret til årets bøf 2016.

Dette har franskmændende og italienerne altid vidst - og spørger du blandt landets top-kokke så er der også her bred enighed om at det er et af de bedste og mest velsmagende stykker oksekød der kan opdrives overhovedet, og i gamle dage var det da også nyretapperne som slagteren skar fra og gemte til sig selv.

Nyretapper

×

Nyretapper

Nyretapper, Onglet de boeuf, Butcher's steak eller Hanger steak - kært barn har mange navne. Og nyretap er et overset stykke oksekød - hvilket er synd da det er en af de mest velsmagende udskæringer du kan få! 

På grund af kødets struktur skal nyretap have meget kort tilberedningstid og bør aldrig gennemsteges. Kødet er perfekt egnet til grill. Altså høje temperaturer, men nyretap skal kun tilberedes i meget kort tid, og kødet skal serveres ret rødt, så er det bedst. 

Der kan være enkelte afpudsninger af kødet, men ellers er det lige til at gå til.

Smagen er meget intens og samtidig er det ret mørt - men med en fiberstruktur der gør at der noget at arbejde med for tænderne - så forvent ikke mørbrad mørhed - men derimod kød med en fantastisk fiberrig struktur og en uovertruffen velsmag!

Indeholder:

239,00 kr