Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 34

Porcelet - ægte pattegris

: vores huskok Jacob er ret pjattet med de lækre pattegrise fra Rungis i Paris. Vi forstår det godt - og du kan bestille din lige her ►► http://bit.ly/PorceletPattegris

Posted by Skagenfood on 23. juli 2015

Racen er en hybrid mellem landrace, large white og pietrain og duroc og de opdrættes primært på mælk. Pattegrisene vejer 5‐6 kg. ved slagtningen, der foregår efter 3‐4 ugers levetid. NB. Grisene er ALDRIG behandlet med antibiotika.

Porcelet pattegris

×

Porcelet pattegris

Så er det frem med grillen og rotisseur'en! For disse små franske pattegrise på 5-6 kg er en helt fantastisk delikatesse!

Vi køber dem direkte fra det store fødevaremarked i Rungis ved Paris og sender dem flux videre til jer.

Glem alt om store danske pattegrise på 20 og 30 kg - næ nej dette er den ÆGTE vare :-)

Helt tilbage til Antikken og Middelalderen har pattegris været et festligt måltid stegt på rôtisseur over åben ild.

Kødet er hvidt og fantastisk mørt og saftigt med en sprød kødskorpe.

Pakken indeholder:

Deadline for bestilling er onsdag d. 15. august

1.099,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kødet fra de iberiske sortfodssvin - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre svineracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 34+39.

 

pris
1.399,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 32+35.

 

pris
419,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 26+31.

 

pris fra
349,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris fra
259,00 kr

Vi har sammensat en fantastisk grillpakke med dejlige tykke gourmet pølser med masser af kød fra danske frilandsgrise, store møre rib eye steaks af krogmodnet dansk økologisk oksekød, samt ikke mindst flotte stykker velsmagende bæredygtig laks fra Færøerne.

 

pris
459,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
599,00 kr