Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering i
uge 22+25

Øko Rokkedahl kylling

×

Øko Rokkedahl kylling

En Rokkedahl Økologisk Kylling er vokset op med økologisk foder, adgang til det fri og på en brændende passion for dyrevelfærd, miljø og god smag.

Deres kyllinger kan alle spores tilbage til Rokkedahl Landbrug i Vesthimmerland, er 100% dansk og er naturligvis ikke tilsat lage eller andre tilsætningsstoffer. Og det kan smages.

Vælg mellem:

  • Rokkedahl kyllinger, ferske, 2 stk. á 15-1800 g
  • Rokkedahl kyllinger, ferske, 5 stk. á 15-1800 g

369,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kylling er uden sammenligning vores bedst sælgende kylling - og det er ikke uden grund. De smager simpelthen fantastisk! Nu kan vi også tilbyde disse lækre kyllinger i en fantastisk røget udgave. De røgede kyllinger røges på et lille røgeri i Odder, hvor de saltes let, koges og røges.

Kan bestilles til levering fredag i uge 22+25.

 

pris
289,00 kr

Hopballe kylling er uden sammenligning vores bedst sælgende kylling - og det er ikke uden grund. De smager simpelthen fantastisk! Nu kan vi også tilbyde disse lækre kyllinger i praktiske og lækre udskæringer.

Vælg mellem lår, overlår eller bryst.

Kan bestilles til levering fredag i uge 22+25.

 

pris fra
189,00 kr

Der er champagne – og der er Krug. Der findes caviar – og der er Beluga. Biler – og Rolls Royce. På samme måde er der kyllinger – og Bressekyllinger. Bressekyllingen er uden tvivl de franske kyllingers Rolls Royce! Her er tale om det fornemmeste fjerkræ i verden.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris
337,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr