0

1/2 Thy lam - øko

1/2 Thy lam - øko, Kød
Kun
levering fredag
uge 44

- danmarks bedste lam?

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der.

Førhen har alle Thy lam været forbeholdt gourmetrestauranter som Svinkløv Badehotel og Brøndums Hotel - men Gitte har igen reserveret et lille parti til os. Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk kvalitet. 

Indeholder:

  • Kølle med skank og culotte, uden nøgleben
  • Ryg med mørbrad, til helstegning el. koteletter
  • Bov, udbenet og opbundet 
  • Rullesteg af bryst, klargjort til rullepølse, inkl. snor
  • Tern af lammenakke og andet småkød
  • Hakket lammekød

I alt ca. 7,5-8 kg lam. (1/2 lam) Alle stykker er vakuumeret individuelt.

Forslag til opskrift: Mechoui-Style langtidsstegt lammekølle med harissa og agurk/koriandersalat 

Bestil senest torsdag d. 24/10

Gitte, der ejer Thy lam, har 140 dejlige får og lam siger: "Mange kokke og slagtermestre mener nok, at dette med race og foder giver kødet en ekstra kvalitet. Jeg selv er af den opfattelse, at det drejer sig om noget helt andet - kort fortalt omsorg og måske endda kærlighed?"

Gitte Kroll: "Jeg plejer at tage lam fra til slagtning minimum 5-6 dage før slagtning, så dyrene har det godt med hinanden i gruppen. Det betyder, at jeg gerne vil kende bestilling ugen inden før. Derfor er det nødvendigt med deadline for bestilling i god tid, af hensyn til dyrenes max trivsel og sikre, at der er ro omkring dem"

Læs mere
Om Thy lam

Gitte, der ejer Thy lam, har 140 dejlige får og lam siger: "Mange kokke og slagtermestre mener nok, at dette med race og foder giver kødet en ekstra kvalitet. Jeg selv er af den opfattelse, at det drejer sig om noget helt andet - kort fortalt omsorg og måske endda kærlighed?"

Gitte Kroll: "Jeg plejer at tage lam fra til slagtning minimum 5-6 dage før slagtning, så dyrene har det godt med hinanden i gruppen. Det betyder, at jeg gerne vil kende bestilling ugen inden før. Derfor er det nødvendigt med deadline for bestilling i god tid, af hensyn til dyrenes max trivsel og sikre, at der er ro omkring dem"