0

Châteaubriand

Châteaubriand, Kød
udvalgt_kvalitet

Châteaubriand af oksemørbrad

Krogmodnet økologisk kød

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Kort sagt alle de bedste udskæringer af oksen! Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed.

Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce

Her er det Châteaubriand, som er en helsteg skåret af den reelle midterste del af en 100% afpudset oksemørbrad. Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

Indhold:

  • Châteaubriand af oksemørbrad á 450, 900 eller 1.200 g

Udskæringerne er pakket individuelt i vacuum. Brug dropdown menuen herunder for at vælge antal.

OBS: Kan leveres om fredagen 

Vælg variant
Vælg
450 g Châteaubriand, ØKO 900 g Châteaubriand, ØKO 1200 g Châteaubriand, ØKO

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før de skal steges – tag det ud af vacumposen og dup det tørt med køkkenrulle og krydr med salt og sort peber. Varm en pande, der passer i størrelse, op til hård varme.

Tilsæt lidt neutral olie og læg kødet på. Brun grundigt af til der opstår en god karamelliseret stegeskorpe på alle sider. Tilsæt nu et par klatter smør og 5-6 hele fed letknuste upillede hvidløg samt et par timiankviste og eller rosmarin og skru med på medium varme og krydr igen med salt og sort peber.

Læs mere

Vi har en fast leverance af langrygge fra disse prægtige dyr. Vi tørmodner på krog i minimum 30 dage, hvorefter vi laver de allerbedste udskæringer. Kødet er klassificeret i klasse 11-13, så bliver det simpelthen ikke meget bedre. Kødet kommer fra dyr der er 21 måneder gamle, og kan derfor betragtes som ungkvæg.

En stor del af kvæget bliver for øvrigt brugt til naturpleje, hvor de afgræsser officielt beskyttede arealer for at sikre dyre- og planteliv i området. Samtidig får kvæget en god, naturlig og sund opvækst.

Læs mere

Vi er så sikre på at I vil få en god oplevelse med dette fantastiske kød, at vi garanterer 100% tilfredshed - eller pengene retur!

Det er Skagenfoods egen slagter der skærer dette kød, og kødet skæres dagen før levering. Vi garanterer minimum 7 dages holdbarhed (inkl. leveringsdagen).

Læs mere
Sådan griller du Châteaubriand

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før de skal steges – tag det ud af vacumposen og dup det tørt med køkkenrulle og krydr med salt og sort peber. Varm en pande, der passer i størrelse, op til hård varme.

Tilsæt lidt neutral olie og læg kødet på. Brun grundigt af til der opstår en god karamelliseret stegeskorpe på alle sider. Tilsæt nu et par klatter smør og 5-6 hele fed letknuste upillede hvidløg samt et par timiankviste og eller rosmarin og skru med på medium varme og krydr igen med salt og sort peber.

Video: leverandør

Vi har en fast leverance af langrygge fra disse prægtige dyr. Vi tørmodner på krog i minimum 30 dage, hvorefter vi laver de allerbedste udskæringer. Kødet er klassificeret i klasse 11-13, så bliver det simpelthen ikke meget bedre. Kødet kommer fra dyr der er 21 måneder gamle, og kan derfor betragtes som ungkvæg.

En stor del af kvæget bliver for øvrigt brugt til naturpleje, hvor de afgræsser officielt beskyttede arealer for at sikre dyre- og planteliv i området. Samtidig får kvæget en god, naturlig og sund opvækst.

100% tilfredshed - eller pengene retur!

Vi er så sikre på at I vil få en god oplevelse med dette fantastiske kød, at vi garanterer 100% tilfredshed - eller pengene retur!

Det er Skagenfoods egen slagter der skærer dette kød, og kødet skæres dagen før levering. Vi garanterer minimum 7 dages holdbarhed (inkl. leveringsdagen).