Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 33+37

Kaninen er i dag udbredt over hele verden. Den kom til Amerika før europæerne. Aztekerne havde en kaningud, der havde tilknytning til Månen. Fund fra udgravninger viser, at før Columbus kom til Amerika spiste Amerikas indianere en del kaninkød. 

Franske kaniner

×

Franske kaniner

Kødet er lyst, magert, meget nærende og saftigt og kan ved første øjekast minde lidt om kyllingekød, men i struktur minder det mere om kalvekød.

Kaninkød egner sig godt til kraftig krydring, tilsæt gerne hvidløg, krydderurter såsom timian, rosmarin, og salvie. Marinering i eddike eller dijonsennep er også lækkert.

Kaninkød er også velegnet til grill. Du kan evt. vikle skiver af pancetta/bacon omkring kødet for at beskytte det lidt.

Der er ikke den store tradition for at spise kaninkød i Danmark, men vi skal ikke ret langt sydpå, før man både finder kanin i slagtebutikkerne og i enhver supermarkedskøler, og kommer du til Frankrig har langt de fleste restauranter kanin på menukortet. 

Indeholder:

Deadline for bestilling er tirsdag den 6. juni

 

269,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 26+31.

 

pris fra
349,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris fra
259,00 kr