0

Iberisk sortfodsskinke

Iberisk sortfodsskinke, Kød
Kun
levering fredag
uge 44-50

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Der er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise.

Det stressfrie liv med masser af plads til bevægelse er medvirkende til, at kødet fra det iberiske svin har en højere kvalitet og en bedre smag. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt kød, hvilket den lange modningstid også påvirker.

Pakken indeholder 3 fantastiske og meget velsmagende udskæringer!

Pakken Indeholder:

  • Iberisk bellota skinke i skiver 52 måneder, 1 pakke a 70 gram
  • Iberisk skinke i skiver 36 måneder, 1 pakke a 75 gram
  • Iberisk paleta bellota i skiver, 30 måneder, 1 pakke a 50 gram

I 1910 grundlagde Don Prudencio Benito virksomheden La Prudencia i Villacastín ved bjergkæden Campo Azálvaro, 30 km fra Segovia nord for Madrid. Dette område har siden det 15. årh. været kendt for sin ekspertise i forarbejdning af svineprodukter.

Læs mere

Jamon ibérico de bellota er den ypperligste af alle skinker og modner i 48 måneder. Den fremstilles af de fritgående sorte iberiske svin, der har fourageret på agern i fred og ro af de store spanske egeskove. Den har en dyb og kompleks smag, der aldrig bliver overdrevet kraftig. De personer som måske finder Serranoskinken en anelse for salt og unuanceret, vil blive begejstrede over hvor velafrundet denne skinke er med sine unikke noter af nødder. Grisenes aktive liv og den lange modningstid giver kødet en meget fin struktur, der giver anledning til både smukke udskæringer samt et delikat bid. Kødet har en smuk rubinrød farve samt en fin marmorering. Når man smager og ser denne skinke vil man forstå hvorfor det er den mest værdsatte skinke i Spanien og resten af verden.

Læs mere

Jamón ibérico kommer fra de fritgående sorte iberiske svin, der har været fodret med korn. Det har en rigere smag end Serranoskinke, kødet er mørkere i farven med udpræget fedtmarmorering. Skinken modner fra 18 måneder og opad afhængigt af skinkens størrelse. Denne iberiske skinke har modnet i 36 måneder.

Læs mere

Paleta Bellota er saltet og tørret svinebov fra de selvsamme sorte iberiske svin, man får de ypperligste skinker fra. Svineboven modner i 30 måneder, da udskæringen er mindre end skinkerne. Paleta Bellota er også en lille himmerigsmundfuld med en fin struktur, et mørt bid og en balanceret smag.

Læs mere
Om Iberisk sortfodssvin

I 1910 grundlagde Don Prudencio Benito virksomheden La Prudencia i Villacastín ved bjergkæden Campo Azálvaro, 30 km fra Segovia nord for Madrid. Dette område har siden det 15. årh. været kendt for sin ekspertise i forarbejdning af svineprodukter.

Iberisk bellota sortfodsskinke 48 mdr.

Jamon ibérico de bellota er den ypperligste af alle skinker og modner i 48 måneder. Den fremstilles af de fritgående sorte iberiske svin, der har fourageret på agern i fred og ro af de store spanske egeskove. Den har en dyb og kompleks smag, der aldrig bliver overdrevet kraftig. De personer som måske finder Serranoskinken en anelse for salt og unuanceret, vil blive begejstrede over hvor velafrundet denne skinke er med sine unikke noter af nødder. Grisenes aktive liv og den lange modningstid giver kødet en meget fin struktur, der giver anledning til både smukke udskæringer samt et delikat bid. Kødet har en smuk rubinrød farve samt en fin marmorering. Når man smager og ser denne skinke vil man forstå hvorfor det er den mest værdsatte skinke i Spanien og resten af verden.

Iberisk sortfodsskinke 36 mdr.

Jamón ibérico kommer fra de fritgående sorte iberiske svin, der har været fodret med korn. Det har en rigere smag end Serranoskinke, kødet er mørkere i farven med udpræget fedtmarmorering. Skinken modner fra 18 måneder og opad afhængigt af skinkens størrelse. Denne iberiske skinke har modnet i 36 måneder.

Iberisk paleta bellota 30 mdr

Paleta Bellota er saltet og tørret svinebov fra de selvsamme sorte iberiske svin, man får de ypperligste skinker fra. Svineboven modner i 30 måneder, da udskæringen er mindre end skinkerne. Paleta Bellota er også en lille himmerigsmundfuld med en fin struktur, et mørt bid og en balanceret smag.