Nulstil dit kodeord×

Udover at smage fortræffeligt er lammekød fyldt med sunde næringsstoffer. Lam indeholder masser af proteiner, der mætter godt, og fedtindholdet er generelt på niveau med kyllingekød, alt afhængig af udskæringen.

En enkelt portion lammekød indeholder jern nok til at dække 30 pct. af dit dagsbehov. Lammekød indeholder også B-vitaminet niacin.

Lammeculotter

×

Lammeculotter

Fra Kildare County på Den Grønne Ø - Irland

Der findes ikke mindre end 34.000 lamme-landbrug i Irland. Alle drives som familiebedrifter med et gennemsnit på kun 100 dyr, hvilket giver landmanden mulighed for at give dyrene en indgående og individuel opmærksomhed året rundt.

På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt. 

Indeholder:

Holdbarhed: Mindst 7 dage fra modtagelse

222,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris fra
349,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris fra
259,00 kr

Store flotte og supermøre lammeculotter fra Kildare County i Irland. På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt.

 

pris
222,00 kr

Vores økologiske kødpakke til 2 eller 4 personer. Indeholder 7 forskellige udskæringer i 8 middagspakker. Det hakkede kød er magert. Indholdet er altid 100 % økologisk dansk kød i slagterkvalitet, og det hakkede kød er mager - kun 5-8 % fedt. Fjerkræ i denne kasse vil oftest være dansk, men tysk og fransk fjerkræ kan også forekomme

Kan bestilles til levering i uge 33+36.

 

pris fra
580,00 kr