Nulstil dit kodeord×

Nyretapstegen er et overset stykke oksekød - hvilket er synd da det er en af de mest velsmagende udskæringer du kan få. Derfor er det heller ikke overraskende at nyretap er blevet kåret til årets bøf 2016.

Dette har franskmændende og italienerne altid vidst - og spørger du blandt landets top-kokke så er der også her bred enighed om at det er et af de bedste og mest velsmagende stykker oksekød der kan opdrives overhovedet, og i gamle dage var det da også nyretapperne som slagteren skar fra og gemte til sig selv.

Nyretap

×

Nyretap

ÅRETS BØF 2016

Nyretap, Onglet de boeuf, Butcher's steak eller Hanger steak - kært barn har mange navne. Og nyretap er et overset stykke oksekød - hvilket er synd da det er en af de mest velsmagende udskæringer du kan få! 

På grund af kødets struktur skal nyretap have meget kort tilberedningstid og bør aldrig gennemsteges. Kødet er perfekt egnet til grill. Altså høje temperaturer, men nyretap skal kun tilberedes i meget kort tid, og kødet skal serveres ret rødt, så er det bedst. 

Smagen er meget intens og samtidig er det ret mørt - men med en fiberstruktur der gør at der noget at arbejde med for tænderne - så forvent ikke mørbrad mørhed - men derimod kød med en fantastisk fiberrig struktur og en uovertruffen velsmag!

Indeholder:

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en intens, rubinrød farve. I glasset er der en fin frugt, florale aromaer og mørke bær som solbær. I smagen går den modne frugt igen, akkompagneret af kaffe- og chokoladenoter. Det er en blød, velbalanceret vin, hvor den fint doserede syre og de runde og elegante tanniner giver en flot finale.

91 Point fra James Suckling / 91 Point fra WineSpectator

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 102 kr.

 

pris
492,00 kr

Vinen har en intens, violetrød farve med rubinrød kant. Duften er domineret af bær som blåbær og moden blomme, men der er også krydrede noter af rosmarin og sort peber. I smagen finder man primært mørk frugt, men også chokolade, tobak og vanilje.

94 Point fra James Suckling / 90 Point fra Parker

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 204 kr.

 

pris
870,00 kr