Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 30+31

Kravene til, hvordan Frilandsgrise skal have det, er udviklet i samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse, Friland og producenterne af Frilandsgrise.

Der kan være forskel på produktionen mellem de enkelte producenter, men de skal altid som minimum leve op til de krav, som konceptet omkring Frilandgrisen kræver.

Frilandsgrisene fødes i en hytte på Friland. De første dage ligger de hos soen i hytten, men der sjældent lang tid, før de bevæer sig ud på marken og leger med de andre grise.

Oftest går adskillige søer på samme mark, og grisene vil derfor ofte møde andre smågrise og andre søer udenfor hytten. De har dog altid deres egen hytte, hvor de holder til og sover sammen med soen de første fem uger af deres liv.

Efter fem uger flyttes grisene til en åben stald med halm. Staldarealet er ofte helt åbent med et halvtag over og med masser af halm, som grisene kan lege og sove i.

Efterhånden som grisene vokser får de brug for mere plads, og de fordeles på andre stalde, som består af et indeareal, hvor der er halm på gulvet og et udendørs areal, som de frit kan gå ud på, når de har lyst.

Grisene er meget sociale dyr, og de ligger ofte sammen - næsten i bunker - og sover sammen. Derfor vil man ofte opleve, at mange grise er klumpet sammen i én del af stalden, mens den resterende del af stalden er næsten tom. Eller at de fleste grise er ude, mens næsten ingen er inde i stalden - eller omvendt.

Porchetta

×

Porchetta

Porchetta med svinemørbrad

Stor og flot Porchetta fra glade grise fra Friland. Duften fra ovnen er tæt på guddommelig mens du steger denne klassiske italienske rullesteg og den stille og roligt forvandles fra råt svineslag til ren gudespise. Vi har endda fået vores slagter til at fylde den med en hel mørbrad i midten således at der kommer en endnu bedre kødfylde i denne herlige steg!

Indeholder:

  • Porchetta af svineslag fyldt med svinemørbrad, ca. 1,6 kg

289,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris
299,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr