Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 22+23

Kravene til, hvordan Frilandsgrise skal have det, er udviklet i samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse, Friland og producenterne af Frilandsgrise.

Der kan være forskel på produktionen mellem de enkelte producenter, men de skal altid som minimum leve op til de krav, som konceptet omkring Frilandgrisen kræver.

Frilandsgrisene fødes i en hytte på Friland. De første dage ligger de hos soen i hytten, men der sjældent lang tid, før de bevæer sig ud på marken og leger med de andre grise.

Oftest går adskillige søer på samme mark, og grisene vil derfor ofte møde andre smågrise og andre søer udenfor hytten. De har dog altid deres egen hytte, hvor de holder til og sover sammen med soen de første fem uger af deres liv.

Porchetta

×

Porchetta

Porchetta med svinemørbrad

Stor og flot Porchetta fra glade grise fra Friland. Duften fra ovnen er tæt på guddommelig mens du steger denne klassiske italienske rullesteg og den stille og roligt forvandles fra råt svineslag til ren gudespise. Vi har endda fået vores slgter til at fylde den med en hel mørbrad i midten således at der kommer en endu bedre kødfylde i denne herlige steg!

Indeholder:

289,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 23+24.

 

pris
299,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr