Nulstil dit kodeord×

Hver ost får en karaktér, og tildeles osten ikke mindst 15 ud af 20, får den ikke den fornemme AOP (tidligere AOC) betegnelse. Denne certificering har Comté, der kommer fra det franske område Franche-Comté.

Lagring er altafgørende!

Comté fik tildelt kvalitetsbetegnelsen AOP i 1958. Minimumslagringen er her bestemt til at være 4 måneder. Men de fleste Comtéer ligger i de kølige og mørke kældre mellem 6 og 18 måneder, og nogle endda helt op til 2 år. Denne har som sagt fået næsten 3 år! Med tiden udvikler smagen sig, og det kan man ikke fremskynde på unaturlig vis.

Comté, 32 måneders

×

Comté, 32 måneders

Fantastisk 32 måneder gammel lagret Comté

Denne ost produceres kun om sommeren i Jurabjergene i Frankrig. Ostene modnes mindst 6 måneder - og er at finde i alle franske supermarkeder, Comtè er således Frankrigs mest spiste ost.

Kvaliteten kontrolleres strengt og derfor er der kun 5% som godkendes til yderligere lagring som denne 32 måneder gamle Comté der lagres i de gamle Maginot-linjer, 5 etager under jorden, som blev brugt under 2. verdenskrig. Her er der den helt rigtige fugtighed og temperatur, som giver osten de helt perfekte modningsbetingelser.

Comté som denne der er lagret i 32 måneder er en fast ost, som smelter i munden og giver en nøddeagtig sødlig smag.

Indeholder:

  • Comté, 400 g

OBS: Kan leveres på alle fredage.

185,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

4 poser hele bønner á 400 g / Spar 50 kr.

 

pris
170,00 kr

Skagenfoods udvalgte ekstra jomfru olivenolie. Olivenolien er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

Vælg mellem 2 x 500 ml el. 4 x 500 ml. / Spar 40 kr. ved køb af 4 stk.

 

pris fra
138,00 kr