Nulstil dit kodeord×

Saft, Smoothies & Shots

Fair to go fra Voelkel er en lille morgenmad eller ideel snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Hos Voelkel betyder "Fair" ansvar for mennesker og natur. Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Drue Guave Aloe Vera saft / SPAR 12 kr.

 

pris
99,00 kr

De grønne smoothies fra Voelkel er en lille sund og velsmagende morgenmad eller sund snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Mango Grønkål Spinat Ingefær smoothies

 

pris
135,00 kr

Dansk frugtavlermost er 100% ren, ufortyndet økologisk æblesaft fra udvalgte danske æbler. Koldpresset og ingen former for tilsætningsstoffer. Æblemosteriet har udvalgt de æbler, som giver den bedste æblemost, nemlig velmodne æbler med et højt indhold af naturligt frugtsukker.

6 x 75 cl. glasflaske med skruelåg / SPAR 30 kr.

 

pris
150,00 kr

Ingefær er godt og et shot er en god start på dagen. Vi har 3 varianter. Vælg mellem Ingefær shot, Ingefær og rødbede shot eller Ingefær og gulerod shot.

3 x 0,5 liter

 

pris fra
117,00 kr

95% ren ingefærsaft i den højeste kvalitet fra tyske Voelkel. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

4 x 0,2 L Ingefærsaft fra Voelkel

 

pris
169,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed..

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

 

pris fra
168,00 kr

Wow...smager fantastisk! Wow...smager fantastisk! Kan du lide rabarber, så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

6 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
276,00 kr