Nulstil dit kodeord×
Øko
Udsolgt

Frugtavlermost adskiller sig væsentligt fra æblejuice ved at most er produceret ved koldpresning, og uden anvendelse af enzymer.

Mosten er pasteuriseret ved lavest mulig temperatur, både for at mosten kan holde sig, men også fordi den lave temperatur fremmer smagen. Der er naturligvis ikke tilsat sukker eller konserveringsmidler.

Frugtavlermost

×

Frugtavlermost

TILBUD - SPAR 30 kr.

Dansk frugtavlermost er 100% ren, ufortyndet økologisk æblesaft fra udvalgte danske æbler. Koldpresset og ingen former for tilsætningsstoffer.

Æblemosteriet har udvalgt de æbler, som giver den bedste æblemost, nemlig velmodne æbler med et højt indhold af naturligt frugtsukker. Og herefter sammensat 2-4 æblesorter til en most med både kraft, fylde, friskhed og sødme. 

Vælg mellem

  • Frugtavlermost, øko, 6 x 75 cl. glasfl. (150 kr., 25 kr./fl.) / Spar 30 kr.
  • Frugtavlermost, øko, 2 x 3 L BIB (180 kr., 90 kr./box) OBS: UDSOLGT

 

150,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Fin orange mat saft, der er meget blid, rund og fyldig i smagen. Appelsinsaft i den højeste kvalitet fra tyske Voelkel. Råvarerne til denne saft er særlig udvalgt pga. det lave syre-indhold. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
192,00 kr

Højt indhold af naturlige C-vitaminer fra skønne pink grapes, som er mere milde og afrundede i smagen end hvid grapefrugter. Pink Grape saften kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
180,00 kr

Multi Natur er saft til store og små og består af saft fra appelsiner, æbler, gulerødder, pærer, mango, banan, passionfrugter, kirsebær, druer og guave. Multi Natur kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
192,00 kr

Gulerodssaft består af saften fra gulerødder, rødbeder, selleri, citron og acerolakirsebærpuré. Gulerodssaft kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
156,00 kr

Grønsagsmosten består af saften fra rødbeder, gulerødder, selleri, kartofler, peberrod og acerolakirsebærpuré. Grønsagsmosten kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
168,00 kr