Nulstil dit kodeord



×

Ingefær shot

Stærk - er fremstillet af ingefær tilsat lidt citron og æble for at afrunde smagen.

Øko ingredienser: Ingefærjuice, æblejuicekoncentrat, citronsaft koncentrat

Ginger shots

×

Ginger shots

Ingefær er godt og et shot er en god start på dagen. Vi har 3 varianter og du kan også bestille en mix kasse med én af hver.

Vælg mellem:

  • Ingefær og rødbede shot, 3 x 500 ml i glasflaske
  • Ingefær og gulerod shot, 3 x 500 ml i glasflaske
  • Ingefær shot, 3 x 500 ml i glasflaske 
  • MIXbox med 1 x Ingefær shots, 1 x Ingefær og rødbede shot og 1 x Ingefær og gulerod shot

Med skruelåg. Min. 6 måneders holdbarhed. Incl. pant.

  • Ingefær og rødbede shot 3 fl. 117 kr. / 39 kr. pr. fl.
  • Ingefær og gulerod shot 3 fl. 117 kr. / 39 kr. pr. fl.
  • Ingefær shot 3 fl. 162 kr. / 54 kr. pr. fl.
  • MIXbox 3 fl. 147 kr. / 49 kr. pr. fl.

117,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

6 prøver på safter fra Voelkel. Voelkels safter er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
186,00 kr

Fin orange mat saft, der er meget blid, rund og fyldig i smagen. Appelsinsaft i den højeste kvalitet fra tyske Voelkel. Råvarerne til denne saft er særlig udvalgt pga. det lave syre-indhold. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
192,00 kr

Højt indhold af naturlige C-vitaminer fra skønne pink grapes, som er mere milde og afrundede i smagen end hvid grapefrugter. Pink Grape saften kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
180,00 kr

7 Dværgesaft er populær hos de mindste og saften består af saft fra æbler, druer, gulerødder, blåbær, jordbær, hybenpuré, pærer og havtornpuré. 7 Dværgesaft kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
180,00 kr

Multi Natur er saft til store og små og består af saft fra appelsiner, æbler, gulerødder, pærer, mango, banan, passionfrugter, kirsebær, druer og guave. Multi Natur kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
192,00 kr

Rødbedesaft består af saft fra rødbeder (98%), acerolakirsebær og citronsaft. Rødbedesaft kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
174,00 kr

Gulerodssaft består af saften fra gulerødder, rødbeder, selleri, citron og acerolakirsebærpuré. Gulerodssaft kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
156,00 kr

Grønsagsmosten består af saften fra rødbeder, gulerødder, selleri, kartofler, peberrod og acerolakirsebærpuré. Grønsagsmosten kommer i glasflaske med skruelåg. Saft fra Voelkel er altid med 100% indhold af frugt og grønt dyrket økologisk og oftest også biodynamisk. Ren saft uden tilsætninger. Smager fantastisk.

6 x 0,7 liter Voelkel saft

 

pris
168,00 kr