Nulstil dit kodeord×

Indeholder 95% ingefær juice, naturligt mineralvand og citronsaft.

Ingefærsaft

×

Ingefærsaft

Økologisk og Biodynamisk

95% ren ingefærsaft i den højeste kvalitet fra tyske Voelkel. 

Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

Bør ikke drikkes rent, men tilsættes smoothies el. i te.

Indeholder:

  • Voelkel Ingefærsaft, 4 x 0,2 L glasflaske med låg

Min. 6 måneders holdbarhed. Omryst det naturlige bundfald let før servering. Opbevar flasken køligt efter åbning.

4 fl. 169 kr. (42,25 kr. pr. fl.)

169,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Lav dit eget vitamin shot på kun 30 sekunder. Det er super sundt og smager fantastisk. Ryst en smoothie og hæld ca. halvdelen op i et glas. Tilsæt en squeeze citronsaft og en squeeze ingefærsaft, så det passer til din smag. Du finder hurtigt det blend der passer dig.

12 x 0,25 L Smoothie, 0,2 L Citronsaft og 0,2 L Ingefærsaft

 

pris
275,00 kr

De grønne smoothies fra Voelkel er en lille sund og velsmagende morgenmad eller snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter smoothies fra Voelkel

 

pris
141,00 kr

Ingefær er godt og et shot er en god start på dagen. Vi har 3 varianter og du kan også bestille en mix kasse med én af hver. Vælg mellem Ingefær og rødbede shot / Ingefær og gulerod shot / Ingefær shot / MIXbox

3 x 0,5 liter

 

pris fra
117,00 kr

Fair to go fra Voelkel er en lille sund morgenmad eller snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Fair to go saft fra Voelkel

 

pris
105,00 kr

Wow...smager fantastisk! Wow...smager fantastisk! Kan du lide rabarber, så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

2 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
98,00 kr