Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering fredag
uge 26

Sund "Fastfood"

Der er mange måder at servere de skønne friske blåmuslinger på. En oplagt mulighed er som muslingesuppe med masser af smagfulde rodfrugter, det smager fantastisk. Men der er masser af andre spændende muligheder - se også vores huskok lave den klassiske franske ret "Moules mariniéres" i videoen her

Tjek dine muslinger

Sådan chekker du muslingerne: Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl derefter muslingerne i koldt vand. Se evt. videoen nedenfor.

Økologiske blåmuslinger

×

Økologiske blåmuslinger

Blåmuslingen gør ikke meget væsen af sig under havets mørke bølger, men når den kommer op over overfladen og lander på tallerkenen, får den oftest smilet frem på selv de største skeptikere. Den smager nemlig himmelsk!

Kødkvaliteten på de økologiske linemuslinger er i særklasse, fordi kødet er så ungt og mørt, og da de økologiske linemuslinger lever i vandoverfladen, indeholder de aldrig sandrester.

Skallen på de økologiske linemuslinger er på grund af den unge alder, ganske fin og tynd og med et smukt farvespil som pynter og giver en indbydende servering.

Indeholder:

  • 1,8-2 kg linemuslinger (blåmuslinger) fra Limfjorden, øko

Opskriftsforslag

OBS: Sidste frist for bestilling er mandag den 25/6 kl. 12

119,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Blåmuslingen gør ikke meget væsen af sig under havets mørke bølger, men når den kommer op over overfladen og lander på tallerkenen, får den oftest smilet frem på selv de største skeptikere. Den smager nemlig himmelsk! Blåmuslingen er også kendt som havets kartoffel - fordi den findes i rigelige mængder, er billig og kan anvendes til alverdens gastronomiske lækkerier. Muslinger er skønne på alle tider af året. Om det er i en suppe med masser af rodfrugter, eller om de er tilberedt på grillen, er de en skøn smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris
119,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
199,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris fra
569,00 kr