Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 30+31

Sådan gør du - det er nemt

Sæt en stor gryde med vand over på komfuret. Kom godt med salt (ca. 15 gram pr. liter vand) et par spsk. sukker samt evt. dild eller dildfrø i og kog lagen igennem.

Skyl kløerne i koldt vand og kom dem i lagen. Læg låg på og kog i 10-12 min. Tag gryden af og lad krabbekløerne trække i lagen indtil de er kølet helt af.

Krabbekløer

×

Krabbekløer

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby.

I Danmark er det hovedsageligt kløerne fra taskekrabberne som spises - og kløerne fra hannerne er de største. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

De er nemme at tilberede og kræver kun følgeskab af en simpel dressing og lidt godt brød. Og evt. et glas køligt hvidvin dertil er heller ikke dumt.

Indeholder:

  • Krabbekløer, ca. 1,5 kg 

Opskriftsforslag

269,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hele taskekrabber er en udsøgt delikatesse, som herhjemme desværre er svære at få fat i. Vi har simpelthen ikke tradition for at spise andet end de store kløer fra hankrabberne - og det er synd!

Kan bestilles til levering fredag i uge 31+41.

 

pris
249,00 kr

King crabs, kongekrabber eller Kamtschatkakrabber? Kært barn har mange navne. Men én ting er sikkert det er nogle af de mest eksklusive og dyre krabber i verden. Kødet er lettere sødlig, og smagen og saftigheden er i en klasse for sig selv. Har du aldrig prøvet denne fantastiske delikatesse før må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse - de er vanedannende lækre.

 

pris
829,00 kr

Denne fiskefond smager himmelsk, og den er efterhånden et legendarisk tilbehør til Skagenfoods fiskepakker.

 

pris
75,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 30+31.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
219,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris fra
699,00 kr

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris
379,00 kr