Nulstil dit kodeord×

Sådan koger og klargør du krabbeklør

Krabbekløer

×

Krabbekløer

Juhu - sæsonen på krabbekløer er igang

Så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Omend det fortsat er i begrænsede mængder der landes.

I Danmark er det hovedsageligt kløerne fra taskekrabberne som spises - og kløerne fra hannerne er de største. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

De er nemme at tilberede og kræver kun følgeskab af en simpel dressing og lidt godt brød. Og evt. et glas køligt hvidvin dertil er heller ikke dumt.

Indeholder:

  • Krabbekløer, ca. 1,5 kg 

Opskriftsforslag

269,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

King crabs, kongekrabber eller Kamtschatkakrabber? Kært barn har mange navne. Men én ting er sikkert det er nogle af de mest eksklusive og dyre krabber i verden. Kødet er lettere sødlig, og smagen og saftigheden er i en klasse for sig selv. Har du aldrig prøvet denne fantastiske delikatesse før må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse - de er vanedannende lækre.

 

pris
935,00 kr

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende. Hele pighvar er velegnede til grill eller ovn og er en stor delikatesse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 30-32.

 

pris
319,00 kr

Denne fiskefond smager himmelsk, og den er efterhånden et legendarisk tilbehør til Skagenfoods fiskepakker.

 

pris
75,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
199,00 kr