Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 22+25

God behandling

Når vi modtager dem bedøver vi dem straks og koger dem derefter i letsaltet vand - de pakkes derefter straks på knust is og sendes afsted. Det er altså frisk hummer - og så er det nemt!

Kongen over skaldyr

Hummeren bliver op til 75 cm lang og kan veje 4-5 kg.

Hele kogte hummere

×

Hele kogte hummere

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves.

NB: Limfjordshummeren er fredet fra 1/7-1/9 hvor de får fred til at yngle og dermed sikre den gode bestand af hummer i Limfjorden.

Vælg mellem 2 størrelser:

  • Hele kogte sorte hummere 2 stk. á 4-600 g (levende vægt) 
  • Hele kogte sorte hummere 2 stk. á 6-800 g (levende vægt)

Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger. Hummerne er friskkogte og kan fryses. Holdbarhed 2-3 dage fra modtagelse.

Opskriftsforslag

699,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering fredag i uge 22+25.

 

pris
379,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Helt friske store krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 24+25.

 

pris
269,00 kr

Fjordrejer en en rigtig dansk sommerdelikatesse. De smager himmelsk på et stykke surbrød med smør og gerne lidt hjemmerørt mayonnaise - altså den helt klassiske anretning. Eller server dem med danske asparges og sauce mousseline - ja, så har du den vel nok mest luksuriøse og velsmagende danske sommerklassiker, der findes.

 

pris
409,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

Kan bestilles til levering i uge 22.

 

pris fra
219,00 kr

Hele taskekrabber er en udsøgt delikatesse, som herhjemme desværre er svære at få fat i. Vi har simpelthen ikke tradition for at spise andet end de store kløer fra hankrabberne - og det er synd!

Kan bestilles til levering fredag i uge 22+26.

 

pris
249,00 kr