Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 36

Sådan åbner du en østers - det er slet ikke så svært:

1: Stik østerskniven ind i det lille mellemrum i den spidse ende. Hold den dybe skal nederst.
2: Vip kniven forsigtigt op og ned, til skallerne er skilt fra hinanden.
3: Frigør forsigtigt selve østersen fra skallen, uden at beskadige den. Sørg for at der ikke er nogen skalrester i forbindelse med kødet.

Se en video om østesfiskeri i Limfjorden her:

Limfjordsøsters

×

Limfjordsøsters

Fustage med 12 stk. Limfjordsøsters i fustage

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen.

Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Limfjorden har en stor vandgennemstrømning både fra vest og øst og det rette saltindhold og føde i vandet, der gør at østersen har optimale betingelser for at vokse sig store og til noget helt unikt.

Limfjordsøsters er kendt som Whitstable Oysters I Storbritannien, mens man i Frankrig kalder dem for Belon. I Danmark kalder mange dem "de flade østers".

Limfjordsøsters er verdenskendt som en af de bedste og fineste østers i verden og eksporteres for 95% vedkommende til lande som Frankrig, Italien, Spanien & Kina. De sidste 5% sælges på landets bedste gourmetrestauranter som fx Geranium, AOC og Studio i København.

Indeholder:

  • Limfjordsøsters (Ostrea edulis) str. 2, 12 stk. á ca. 80-100 g

Østers er pakket i en østersfustage med frisk tang og er levende ved modtagelse. 

Holdbarhed minimum 5 dage fra modtagelse.

379,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris fra
699,00 kr